2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426708 بازدید | 46621 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلااااااااااام
من تامپون کشیدم!!!!!!! اولش خیلی خوب تونستم نفس بکشم کاااااااااااااااامل! الانم می تونم ولی نسبت به اون موقع شده حدود 70%
سوراخای بینی ام هم کاملا متقارن دیده میشه
دکتر از عملم راضی بود! می گفت از مدل 78 هم بهتر میشی :) بعد هم گفت نهایتا 1میلی متر از اینی که هست پایین تر میاد ! به هر کی میرسم می گم بینی ام سر بالاس؟!!!!!!! خدا رو شکر میگن نه خوبه!
دخی رو هم دیدم بینی اش عاااااااااالی بود! خیلی خوب شده بود! چند تا از مریضای دیگه اش هم بودن اونا هم خوب بودن
اهااااااان یکی از تامپونا به بینی ام چسبیده بود اشکمو در آورد تا در بیاد :(( خیلی درد داشت
مبارک باشه مائده
همش تو فکر تامپون کشیدن تو بودن دیروز بهت نگفتم که تامپون کشیدن بینی هایی که انحراف خیلی درد داره گفتم میترسی :) منم اشکم دراومد ولی خداروشکر که کشیدی راحت شدی
مائده رفته بودی دعوا :)))

چه وضع عکس گرفتن آخه کج و کوله گرفتی :)

الان که زیادی سر بالاست ولی خب نسبت به این کلی افت میکنه

حتی به نظرمن بزار یه کم بیشترم افت کنه چون تو عکس نیم رخت که خیلی قوس داره

عملت باز بوده آره؟ پره هاتم که برش داره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام مامان نونو جون
مامان نونو الان یه عکس مماخ قبلی ام رو نگا کردم خیلیییییییییی تغییر توش هست خدایی
ورم دارم در حد مرگ!!!!!!!!!!!!

با این ورما با دوستم رفتم دکتر!!!! فک کنم کلا پشیمون میشه از با من بودن تازه عکس هم ازم گرفتتتتتتتتتتتتتتتتت
جوشم که داری میزنی :-))

البته عوارض دارو بیهوشیه

تو عید سعی کن آجیل و شیرینی زیاد نخوری وگرنه کلی جوشات از این بیشتر میشه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
farme

صفحه قبل کلی اسپم داریا عزیز برادر :) یه اندک نظری بفرما
اســـــــــــــــــــــــــــــــــپماتون یادتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره