2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3427016 بازدید | 46621 پست
بجه ها به نظر من عمل بینی یا سایر جراحی ها پلاستیک واقعا هنر ، دکتر باید غیر از علم پزشکیش، هنر مندم باشه،
چند نفرمون میتونیم بدونه استفاده از خطکش خط صاف رو کاغذ بکشیم ، حالا چه برسه به چکش. ........
من که عزا گرفتم، من طراحی خوندم همه چیز خونمون و خودم طراحی کردم و ساختم ، لباسامم خودم طراحی میکنم، حالا واسه مماخه نمیدونم چیکار کنم، فکر کنم مجبورشم برم پزشکی بخونم بیام خودم مماخ خودم و همتونو عمل کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بادوم جان مبارکه
خیلی به صورتت میاد و نمکی شدی عزیزم :)

نادیا جان هرچی حساستر بشی سخت تره و خودتو بیشتر اذیت میکنی اینطوری
چند تا دکتر که نزدیک به سلیقت نزدیکه نظراشون برو و بعد هر کدوم که بیشتر به دلت نشستو انتخاب کن
من بعد انتخاب دکترم تقریبآ 2هفته حتی از بیکاری و تنهایی کلافه هم میشدم اینجا نمیومدم مبادا نظری بشنوم و نظرمو عوض کنه
مایده جون خداروشکر ورمت کمه ها از رو چسب که خیلی خوبه احتما زیر چسب هم به همین خوبیه
یلدا ب و بادوم و بقیه بچه ها چرا اینقدر عکسا تون رو زود بر میدارید خب بذارید ما هم ببینیم
نادیا منم تقریبا شرایط تورو دارم، و همه هزینه ها از جیب خودمه.خودمم وسواس گرفتم
مایده زودتر خوب شو !به ورمات بگو برن.من میخام تو و مرجانو زهره بیمعرفتو ببینم!اگه شما سه تا خوب در بیایین دیگه در مورد عمل گوشتی با سجادیان شک نمیکنم چون شما سه تأ سوپر گوشتی هستین
بچه ها میدونم هممون پول ، سلامتی ووقت و زیبایی مونو میخواییم به دست دکتر بدیم، اینجا جای خوبیه که به همدیگه کمک کنیم ، تا هیچکدوممون هرگز از عملی که میکنیم پشیمون نشیم
به هم کمک کنیم تا دکتری و پیدا کنیم که عالی باشه، نذاریم عده کمی دکتر تاجر با سلامتی و زیبایی وپولمون بازی کنن.
واسه همتون چه اونایی که عمل کردن و لطف میکنن و از تجربیاتشون واسمون میگن و عکس میذارن.، چه اونایی که میخوان عمل کنن آرزو بهترین و زیباترین بینیا رو دارم.
درضمن اسپما تونم پاک کنین