2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426828 بازدید | 46621 پست
سلام علیکم،امیدوارم که حالتون خوب باشه انشاالله/
بینیم ورماش رفته رفته بیشتر میشه،به بینیم قوس داده،الان واقعا حالت عصبی دارم،انگار کلا حرفای منو نادیده گرفته دکتر،من هی با خودم میگفتم خدایا اخه این که به استخون دست نزده پس چرا ورمه تیغه اینهمه زیاده،نگو قوس داده،
یه سوالی داشتم،من الان میخوام برم بیرون اگر ماسک بزنم به صورتم بینیم له نمیشه،اخه یه بار زدم احساس کردم فشار میاد روی نوک بینیم،،،ممنونم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

niyooosha دختر بیا بگو ببینم حالت چشمات عوض نشده؟؟ اخه منم سنم کمه شنیدم تو سن پایین کلا فرم اجزای صورت بهم میریزه :((
بینیم گوشتی بود پیش شیروانی و محبی و سجادیان رفتم ویزیت
21 خرداد با سجادیان عملیدم خداروشکر همه چی خوب بود
هستی جون اگه از کار محبی خوشت اومده حتما برو مطبش تو این 2، 3 بار آخر که رفتم 80% کاراش گوشتی بودن واقعا دکتر قابل اعتمادیه تو این تاپیک خیلیا باهاش عمل کردن و ناراضیاش خیلی کمن اگر یه دکتر دیگه هم تو این تاپیک به اندازه محبی عمل داشت حتما تا حالا ناراضی داشت
نه عزیزم پر رو چیه؟ شما گلین .

منم مائده جونم مثل شما هستم وقتی 2 روز حموم نرم دیوونه میشم موندم چیکار میخوام بکنم . خدا بهم صبر بده البته به همسرم هم همینطور که میخواد منو تحمل کنه . وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
(( وبلاگ جراحی بینی )) rhinoplasty-info.tk اطلاعات مفید در زمینه جراحی زیبایی بینی و معرفی متخصصین مجرب
مائده مراقب باش چسبت حتمآ کاغذی باشه این پلاستیکی بیرنگا خیلی سخت کنده میشه بینیم چسبناک میکنه

راستی بچه ها یکی از دوستای من پیش فرزان رضایی عمل کرده الآن 2 ماه و نیمه خیلی سوراخای بینیش کوچیک و تابه تاست تنفسشم مثله کساییه که 1هفتست عمل کردن
البته با چسب یکیه ها اما چسبشو که برداشت متوجه شدم تقریبآ فانتزی هم بود اما جای بخیه هاش اصلآ مشخص نبود خیلی تمیز زده بود
فارمه جون عزیزم خیلی دکتر خوبیه خیلیم سرش شوغه چون واقعا کارش خوبه هر طور که تو بخوای واست عمل میکنه در ضمن اگه یه جاهاییشو خودش صلاح بدونه بهت میگه و تغیرش میده قیمتشم خیلی مناسبه 3تومن میگیره بیمارستان امام سجاد میگن داروی بیهوشیش حرف نداره من ازش وقت گرفتم واسه عمل
میدونی دکتر پورصادق و لطفعلی زاده و نعیمی هم خیلی خوبن ولی قیمتاشون وحشتناک زیاده الان شده 5تومن تازه بعد عید زیادتر هم میشه تازه پورصادق همه رو یه شکل عمل میکنه به صورت توجه نمیکنه
مرسی عزیزم.سابقه کاریش بالاست؟
من میگغتم برم پیش پور صادق چون میگفتن سابقه کارش بالاست و باتجربه.
کسیو میشناسی که پیشش عمل کرده باشه؟ازنظر تنفسی اینا مشکلی نداره؟
من با خودم و همه ی دنیا در آشتی و آرامشم ،به همگان عشق می ورزم و همگان به من عشق می ورزند..