صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
خیلی کم بود اولش ولی الان یه طرف دماغم ورمش به طور محسوس بیشتر از اون طرف اصلا یه ور صورتم بیشتر ورم داره اگه درست نشه یعنی باید دوباره جراحی کرد؟ من که فک نکنم دیگه همچین کاری بکنم فوقش باهاش سر میکنم
مرجان جون ایشالا که عالی می شه عملت. اگه دوست داشتی از الان تا روز عمل 1400 تا صلوات هر 100 تا به نیت یکی از 14 معصوم بخون. می گن خیلی مجربه. هم آرامش می ده بهت هم واسه حاجت عالیه
سلام به همه دخملای خوشگل این چند روز چقدر عمل داشتیم تبریک میگم به همه نستون سارا مائده زهره نیوشا بهارناز وهمه عزیزانی که عمل کردن اسمشون الان یادم نیست ایشالله که خیرشو ببینین و چرخش براتون بچرخه تفریحات جان خیلی تغییر مثبت کردی مبارکه
سلام یلدا جون. این کنسل کردن این دودلی من رو داره بیشتر میکنه نمیدونم چرا زنگ نمیزنن بهم .تموم شه این روزا اخه عکسای سایت یحیوی هم خوجمل بود از بینی تفریحات جون هم خوشم اومد
آره گلم به من 1 ماه بعد از عید گفت بیا تا ببینه بخیه نداشته باشمو از این حرفا 100% از بینیت راضیه که دیرتر از من بهت نوبت داده عزیزم ، خیالش راحت بوده من از وقتی چسب نمیزنم تنفسمم خیلی بهتره
راستی بچه ها من این آخریا یه چسب گرفتم پلاستیکی و بیرنگ بود از دور مشخص نمیشد رو صورت اما خیلی چسبندگی داشت حتی بعد از حموم و شستشو و پاک کردن با الکل هم روی بینیم چسبناک بود من 1/ 2بار بیشتر نزدم اگه کسی پوسته بینیش حساسه از این چسبا استفاده نکنه، همین کاغذیا خیلی بهتره