2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426812 بازدید | 46621 پست
خیلی کم بود اولش ولی الان یه طرف دماغم ورمش به طور محسوس بیشتر از اون طرف اصلا یه ور صورتم بیشتر ورم داره اگه درست نشه یعنی باید دوباره جراحی کرد؟ من که فک نکنم دیگه همچین کاری بکنم فوقش باهاش سر میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من اومدم . وای فقط 3 روز دیگه مونده خدایا خودت بهم کمک کن و صبر بده .
(( وبلاگ جراحی بینی )) rhinoplasty-info.tk اطلاعات مفید در زمینه جراحی زیبایی بینی و معرفی متخصصین مجرب
سلام به همه دخملای خوشگل این چند روز چقدر عمل داشتیم تبریک میگم به همه نستون سارا مائده زهره نیوشا بهارناز وهمه عزیزانی که عمل کردن اسمشون الان یادم نیست ایشالله که خیرشو ببینین و چرخش براتون بچرخه تفریحات جان خیلی تغییر مثبت کردی مبارکه

آریایی عزیز

انشاا... شما هم عمل خوبی دارین و خوشگل و خوشگلتر میشین . برای منم دعا کنید.
(( وبلاگ جراحی بینی )) rhinoplasty-info.tk اطلاعات مفید در زمینه جراحی زیبایی بینی و معرفی متخصصین مجرب
مریم گلی عزیزم

شک نکن دکتر محبی هم کارشون خیلی خوبه عزیزم توکل کن به خدا و برو جلو مطمئن باش موفق میشی . اصلا دو دل نباش و به دکترت اطمینان کن.
آره گلم
به من 1 ماه بعد از عید گفت بیا تا ببینه بخیه نداشته باشمو از این حرفا
100% از بینیت راضیه که دیرتر از من بهت نوبت داده عزیزم ، خیالش راحت بوده
من از وقتی چسب نمیزنم تنفسمم خیلی بهتره

راستی بچه ها من این آخریا یه چسب گرفتم پلاستیکی و بیرنگ بود از دور مشخص نمیشد رو صورت اما خیلی چسبندگی داشت
حتی بعد از حموم و شستشو و پاک کردن با الکل هم روی بینیم چسبناک بود
من 1/ 2بار بیشتر نزدم
اگه کسی پوسته بینیش حساسه از این چسبا استفاده نکنه، همین کاغذیا خیلی بهتره