2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426708 بازدید | 46621 پست
ماعده تو همش پای کامپیوتر ....سرتم پایین داری تایپ میکنی بچه جان نباید این همه مدت سرت پایین باشه خووو.....حالا من هرچی بگم تو مگه گوش شنوا داری.................هر وقت میام تو هستی ....برو خوب بخواب یکم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فارمه ........

خودت باید بری مطب ساعت 5 به بعد معمولا برای شستشو و .....اینا میان .........باید کاراشو از نزدیک ببینی......

..البته واقعا بینی بعد عمل به نظرم تا چند وقت هر روز یک شکلیه.......خصوصا اگه بینی گوشتی باشه........دیگه به قول خود دکتر بعد یکسال روند طبیعی پیدا میکنه...

نکته دیگه من چون بد زخم هستم برشهای کنار پره ها دیر جوش خورد ولی برای خواهرم خیلی زود ترمیم شد.......

یک سری مسائل بر میگرده به شرایط جسمانی هر فرد.......مثلا پوست خوب یا زمینه آلرژی .من به پمادی که برای بخیه داده بود حساسیت داشتم...........

یا بینی من سمت صبح بزرگتر از بعد از ظهر هست که به خاطر ورم صبحگاهی بدن هست.......

سلام بچه ها
ماعده جون مماخ نو مبارک
بچه ها من دیروز گچم و باز کردم. مماخم و خیلی دوست دارم. خیلی خوشگل شده . در اولین فرصت براتون عکس میذارم. صورتم هنوز پر ورمه. مخصوصا کنارای چشم وکنارای بینیم.

یه سوالی دارم بچه ها. من امروز که از خواب پا شدم احساس میکنم تمام تنم پر باده. انگار زیر پوستم آبه. دستام و پاهامو زانوهام مخصوصا. درد میگیره وقتی تکونشون میدم. نمیدونم چیه؟ به نظرتون چیکار کنم؟
بینی من کم کار بود . 18 اسفند با دکتر یحیوی عمل کردم
سلام به همگی/ژانوس خانوم فکر نکنم مشکلی پیش اومده باشه،فقط باید خندیدن رو به حداقل رسوند،
عزیزان من امروز بعد از حموم و وقتی که چسب رو عوض کردم بعد از ساعتی یکی از پره های بینیم ورم کرده،نمیدونم،به نظر شما طبیعیه ؟
ﺳﻼﻡ ﺳﺎﺟﺪﻩ ﺟﺎﻥ
ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺷﻤﺎﻡ ﻣﺜﻞ ﻣﻦ ﺁﻟﺮﮊﯼ ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ..ﺑﻌﺪ ﻋﻤﻞ ﺁﺑﺮﯾﺰﺵ ﺑﯿﻨﯽ ﻭ ﮔﺮﻓﺘﮕﯽ ﺑﯿﻨﯽ ﺗﺎ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﺍﺫﯾﺘﺘﻮﻥ ﮐﺮﺩ ؟ ﻣﻦ ﭼﻬﺎﺭ ﻫﻔﺘﺴﺖ ﻋﻤﻞ ﮐﺮﺩﻡ ﺁﺑﺮﯾﺰﺵ ﺑﯿﻨﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﺑﯿﻨﯿﻢ ﻫﯽ ﮐﯿﭗ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﺸﻪ
ﺩﺧﯽ ﺟﻮﻥ ﻋﮑﺴﺘﻮ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﯽ ﻣﻨﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ
ژانوس خانوم ایشاالله که مشکلی پیش نیومده،منم گاهی اوقات بعد از عمل خندم میگرفت،ایشاالله که طوری نشده.
عزیزان میگم اب کرفس بعد از یک ماه هم میتونه تاثیر داشته باشه یا نه؟ممنون