2777
2789
خخخ آره عاشق خوابم منم نیروی شرکتی یه نهاد دولتی هستم پارسال باحق اولاد 1900 میگرفتم خدا لعنتشون کنه ...

بیخیالدبابا ولش نکن.حیفه چون پاره وقته میای خونه حوصلت سر میره همینم گیرت نمیاد.میگم کار مفیدی نمتونی انجام بدی پوله هم از دستت میره .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂 چ خوشالی

جز دردسر چیزی نداره؛ کار خون که نمیکنه, غذاها که همیشه گرم نبست. در هفته کشیک شب داره ..

آواز دوهل از دور خوش است

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
جز دردسر چیزی نداره؛ کار خون که نمیکنه, غذاها که همیشه گرم نبست. در هفته کشیک شب داره .. آواز دو ...

پولاشو ک داری خرج میکنی چرااین حرفارو نمیزنی...خودت چه شغلی داری؟؟

خدایا شکرت
بچه ها من خودم شاغلم دوتا بچه دارم ماهی 1500 میگیرم ساعت کارم از 7ونیم تا 1ونیمه که من بخاطر پاس شیر ...

بله که ارزش داره دودستی بچسبش...دوست من از ۸ صبح میره تا ۹ شب ..ماهی ۱۲۰۰ میگیره

کارمند.بله راضیم

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.