2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوضاع جالبی نیست همه لنگ پولن من دلم برای کارگرا میسوزه خصوصا اهوازی هایی که اعتصاب کردن و اون کارگر بدبختی که ۴ ماهه حقوق نگرفته خیلی سخته دلم گرفته امروز کلی گریه کردم😔😔😔😔😔

بچه ها من خودم شاغلم دوتا بچه دارم ماهی 1500 میگیرم ساعت کارم از 7ونیم تا 1ونیمه که من بخاطر پاس شیر ...

نه زیادم هست خخخ الان شرکت خصوصی دو شیفت نمیان یک بدن بعدم تو مگه خونه باشی چه کار میفیدی میکنی تا یک تا ده والا خابی خه

خانمم پزشک, درآمد عالی, اما متاسفانه همه پولش را به من نمیده

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
نه تفریح داریم ن بیرون اصلا گنده واقعا هنش استرس مغازشوداره درامدشم اونقدری نیس ۶صبح میره ناهار میاد ...

عزیزم منم هفت صب میره سه میاد چهار و نیم میره بعدش تا ۱۲ قبلش برادر شوهرم بود راحت بودیم میزاشتیمش مغازه همه حا میرفتیم الان یه داداشمه که اونم زیاد سرش نمیشه فوقش سه چار روز دوساعته باشه بگه برو استراحت کن راس میگی در امدشم خوب نیس

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
خانمم پزشک, درآمد عالی, اما متاسفانه همه پولش را به من نمیده

😂😂😂😂

چ خوشالی

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
نه تفریح داریم ن بیرون اصلا گنده واقعا هنش استرس مغازشوداره درامدشم اونقدری نیس ۶صبح میره ناهار میاد ...

اره ما هم همین طوری هستیم سر همین موضوع صد دفعه باهم حرفمون شده  

عزیزم منم هفت صب میره سه میاد چهار و نیم میره بعدش تا ۱۲ قبلش برادر شوهرم بود راحت بودیم میزاشتیمش م ...

ای بابا خدارو شکر کنین ۱۲ میاد شوهر من ۲ ۳ صبح میاد. از ۸ صبح هم یک کله میره انقدر دلم براش تنگ میشه گاهی گریه میکنم 

خداروشکر
نه زیادم هست خخخ الان شرکت خصوصی دو شیفت نمیان یک بدن بعدم تو مگه خونه باشی چه کار میفیدی میکنی تا ی ...

خخخ آره عاشق خوابم منم نیروی شرکتی یه نهاد دولتی هستم پارسال باحق اولاد 1900 میگرفتم خدا لعنتشون کنه امسال کمترش کردن

ای بابا خدارو شکر کنین ۱۲ میاد شوهر من ۲ ۳ صبح میاد. از ۸ صبح هم یک کله میره انقدر دلم براش تنگ میشه ...

عزیزم😔 اشکال نداره روزای سختم میگذره 

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤