2777
2789
واااای چه آدمهایی خدا

شانس منه خب کسی نیست بگه چی میخواد از ما

بخدا نه کاریشون دارم نه اذیتشون میکنم نه حرفی 

هروقت پول بخوان بهشون میدیم,مریض بشن برن بیمارستان یا عمل کنن شوهرم خرج میده ,میبره میاره ,خلاصه هرچی بشه ما هستیم اول

حتی یه هزاری بما ندادن تاالان ,بخدا هیچ توقعی ندارم ازشون

فقط نمیدونم چرا گیردادن بما نمیزارن این اینجا بریم 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اینقدر حرص خوردم از دست اینا میگم خدایا اگه یروز من عروس دار بشم یااون توی این شهر نباشه یامن 

میگم منم مثل اینا حرصش ندم اول زندگی,میگم برو هرجا خواستی زندگی کن

یعنی اینقدر بدم میاد عروس و مادرشوهر پیش هم باشن خدامیدونه

مادرشوهر من تو انحصار وراثت گفت خونه رو به نتم من کنید بعدش حقوق پدر شوهرم هست میگیره خودشم با تمام فامیلای شوهرش قطع رابطه کرده کلا فامیلای خودش میرن میان ولی بازم میگه شما نرید بشبنید بالای من .البته از جهات مالی یه نظر خوبه ولی وقتی خود زن و شوهر دوست دارن برن باید بهشون اجازه بده 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

شانس منه خب کسی نیست بگه چی میخواد از ما بخدا نه کاریشون دارم نه اذیتشون میکنم نه حرفی  هروقت ...

خب اینجوری که گفتی همه جوره براشون خیر دارین 

چرا بزارن برین اخه ؟؟؟😂🤣🤣🤣

آدم همیشه حوصله هرکسی حتی خونواده خودشم نداره

هوا سرد شده ی بهونمه میگم خونه مامانت اینا سرده،یا بچه ها میخابن،دخترمم دوم ابتداییه میگم با اون ورمیرم.

البته ی شب قبل تاسوعا رفتیم خونشون بچه ها دس گذاشته بودن رو میزاش میگف تا این روز دیگه داشتم میز تمیز میکردم،شوهرم میگه بریم میگم بچه ها دس میزارن رو میز ا کثیف میشن.

تعطیلش کردم😂

خب اینجوری که گفتی همه جوره براشون خیر دارین  چرا بزارن برین اخه ؟؟؟😂🤣🤣🤣

دقیقا مادرمم میگه منم همچین پسرو عروسی داشتم نمیزاشتم برن

بخدا الان بار۴ باید بره شیراز عمل چشم کرده شوهرم میبره 

بغیر مخارج , منم هیچی نمیگم میگم مادرشه خدا راضی باشم 

تنها چیزی که میخوام دست از سرم بردارن ولی ول نمیکنن

انگار بااین کارا میخوان منو به خودشون بچسبونن همیشه

وای اینقدر تعریف منو میکنه خدامیدونه 

هرکس منو میبینه همش میگه مادرشوهرت چقدر تعریف میکنه ازت

بعدها فهمیدم این تعریفا ازهمه میکنه

یعنی اینقدر حرص خوردم از دست اینا میگم خدایا اگه یروز من عروس دار بشم یااون توی این شهر نباشه یامن&n ...

اتفاقا منم پیش اینام اینا واحد بالا من پایین یعنی خرید که میکنم از پنجره بالا نگاه میکنن ببینن چی خریدم جالب اینجاست که خجالتم نمیکشن میگن چیا خریدی 

دقیقا مادرمم میگه منم همچین پسرو عروسی داشتم نمیزاشتم برن بخدا الان بار۴ باید بره شیراز عمل چشم کرد ...

ای گلم درکت میکنم ولی انقده قشنگ حرف میزنی و قشنگ مشخصه حرص میخوری من کلی خندیدم اینجا خدا خیرت بده والا 🤣🤣🤣🤣

اتفاقا منم پیش اینام اینا واحد بالا من پایین یعنی خرید که میکنم از پنجره بالا نگاه میکنن ببینن چی خر ...

ای بابا 

منکه خانوادم خونم نمیان,هیچکس نمیاد 

جون وقتی کسی میاد یجوری از لای در  نگاه میکنن انگار دزد آمده

یا علکی به بهانهای مختلف میاد بالا بعد میگه ببخشید نمیدونستم مهمان داری