2777
2789
ای گلم درکت میکنم ولی انقده قشنگ حرف میزنی و قشنگ مشخصه حرص میخوری من کلی خندیدم اینجا خدا خیرت بده ...

😁😁😁واقعا دارم با حرص مینویسم 

تازه شوهرم آمد گفت چرا گوشیت خاموش بود زنگ زدم 

گفتم رو حالت پروازه تا زنگ زدن خاموش باشه

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جان پس قوم شوهرت از قوم ما هستن 😂😂😂کوردیم ما 

واقعا... کرد کجا?شوهرم کرمانشاهی هستن ,البته ن خودش بخشش

اینقدر مردای کرد خوبن خواهر ,یعنی هرچی بگم کم گفتم ,

ولی زناشون پدر منو درآوردن , 

من مظورم با همه کردا نیست خدایی نکرده ناراحت نشی 

اینایی که من دیدم اینجورین 

واقعا... کرد کجا?شوهرم کرمانشاهی هستن ,البته ن خودش بخشش اینقدر مردای کرد خوبن خواهر ,یعنی هرچی بگم ...

منم کرمانشاه 

اره حرفت رو قبول دارم خانم های کمی قدیمی تر خیلی دخالت میکنن من خودم کشیدم میفهممت 

منم کرمانشاه  اره حرفت رو قبول دارم خانم های کمی قدیمی تر خیلی دخالت میکنن من خودم کشیدم میفهم ...

هی خواهر چی بگم... من اینقدر خوبی میکنم میگم شایددست ازسرم بردارن ولی بدترمیشه همش ... 

اون یکی عروسشون کرده اصلا محلشون نمیده بخدا هیچ

حتی سالی یکبار خونش نمیرن 

جرات ندارن چیزی بگن بهش

من چون غریبم اینجوریه

هی خواهر چی بگم... من اینقدر خوبی میکنم میگم شایددست ازسرم بردارن ولی بدترمیشه همش ...  اون یک ...

عیب نداره قربونت برم ولی رو نده به خدا من مردمان خودمون رو بهتر میشناسم اگه اینجوری هر کاری دلشون میخاد بزاری بکنن بعد ها بدتر میشه پس از الان رو نده 

عیب نداره قربونت برم ولی رو نده به خدا من مردمان خودمون رو بهتر میشناسم اگه اینجوری هر کاری دلشون می ...

خب چیکار کنم ,اصلا روم نمیشه جواب بدم یا حرفی بزنم

همش میریزم توی خودم... 

گفتم که خونه خریدیم ,وقتی بهشون گفتم پشت سرهم گفت بدش کرایه ,اصلا نگفت میخواید برید توش یانه ,انگار ن انگار 

من توی حرفام یجوری خواستم بفهمونم میخوام برم توش ولی انگار نمیشنید بازمیگفت بدینش کرایه و هی تکرار میکرد

منم دیگه نتونستم رک بگم میخوام برم توش

یجورایی ترسیدم دعوا بشه بحث بشه

گفتم ازالان تاعید ممکنه شوهرمو پشیمون کنن 

وقت رفتن رسید میگم , خیلی دوست داشتم وقتی میگفت بدش کرایه جواب بدم و بگم نمیدم میخوام برم توش ولی لال بود اصلا

اگه اسم رفتن بیارم هرروز دعوا داریم هرروز 

نمیدونم چیکارکنم

بخدا من خونه خریدم یه مدت پیش به کسی نگفتم , قرار دادش تا عید ,گفتم نگم تا وقتش برسه بار کنم برم&nbs ...

رو شوهرت كار كن  جوري برخورد كنه كه جاي حرف وحديث نمونه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خب چیکار کنم ,اصلا روم نمیشه جواب بدم یا حرفی بزنم همش میریزم توی خودم...  گفتم که خونه خریدی ...

دیگه دور از جون مرگ یبار شیون یبار بگو میخام جدا شم 

بگو تا حالا اینجا بودم خونه خریدم میخام جدا شم مهم شوهرته اونو راضی کن تو طرف نشو 

بزار شوهرت بهشون بگه 

به شوهرت بگو من غریبم کشش ندارم که دلتنگی و غربت رو تحمل کنم از اینطرفم این رفتارا بشه باهام