2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا ی چجوری درستش کردین؟

اولش همش با بحق و دعوا و گریه... میگفت منم خونه مادرت نمیام دیگه میگفتم نیا... آخه نمیشد هرروز من برم خونشون ,حالم از رفتارشون بهم میخورد 

ازاین زورم میامدکه بزور منو میبردن , من میگفتم نمیام به شوهرم میگفتن بگو بیاد ,اینم میگفت بیا به زور منم واسه اینکه دعوا نشه مجبور بودم

حالا یجوری شده شوهرم حتی بدون اجازه من نمیگه بیان خونمون ,زنگ میزنن بهش میگن زنت کجاست میگه نمیدونم بیرونه بزار ببینم کجاست ,بعد بمن زنگ میزنه اگه بگم بگو بیان میگه باشه ,بگم نه میگه چشم , دیگه اصلا دعوا نمیکنه سر پایین رفتن 

بخدا بگم چه کارایی میکنن یا چه حرفایی میزنن ماهی یکبارم نباید برم خونشون

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

استاتر بخدا الان توی خونم آب باز نمیکنم که بفهمن من خونم یا راه نمیرم که صدا نره پایین , وقتی میرم بیرون یا برمیگردم جوری درباز و بسته میکنم که صدانره

باورت میشه یک ساله ۲ کیلو بادارم خریدم هنوز نخوردمشون 

تا بخوام بشکنم صدا بره یا زنگ میزنن یا درمیزنن چی شده 

یعنی اسیرم اینجا 

به ظاهر آره خیلی ,من تاالان نه بدی کردم نه بی احترامی ,اگه بگم چیکارای میکنیم براشون باورت نمیشه ,هی ...

خدا صبرت بده عزيزم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

عزیزم منم مشکل شما رو داشتم رفتم سرکار ولی متاسفانه هنوزم انتظار داره از سرکار اومدنی برم بهش سر بزنم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

خدا صبرت بده عزيزم

میخوایم برم از اینجا نمیزارن 

به کی بگم باورش بشه خدایا

اینجا خونه خودمونه خب 

جای دیگه هم خونه دارین ولی نمیزارن بریم 

ازاول گفتن باید پیش ما بمونید , به اجبار 

حتی اسم رفتن نمیشه بیاریم