2777
2789
ترسیدم بگم دعوا شه

من هشت سال بالا ي خونه مادرشوهرم بودم از همون ابتدا در هفته يكي دو بار ميرفتم گاهي هم بيشتر از يك هفته ميشد شوهرتون بايد توجيح بشه كه شما گاهي دوست داري تو خونه ات تنها باشي  امروز را ميگفتي حوصله نداشتم برم تنها راحتترم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای استاتر منو تو همدردیم ولی من شوهرمو درست کردم 

خانوادش دست از سرم برنمیدارن 

یک روز نرم فرداش میگن چرا نیامدی ...انگار قرار داد دارم باهاشون

یا زنگ میزنن میگن بیا ,یاخودشون میان... هرچی میگم کاردارم وبهونه میارم فایده نداره... 

وقتی شوهرم میره بزور میگن بگو زنت بیاد , 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
وای استاتر منو تو همدردیم ولی من شوهرمو درست کردم  خانوادش دست از سرم برنمیدارن  یک روز ...

احساس ميكنم خيليدوست دارن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

برو سرکار 

نشد برو کلاسی باشگاهی ثبت نام کن 

بازهم نشد کتاب بخر و هروقت تماس گرفت یا گفت بگو اووووه کلی کاردارم 

بتونی بچه بیاری که خلاصی کلا

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

خیلی اروم بگو عزیزم شاید حال ندارم بزم اونجا اوناهم شاید حالمو ببینن دلخور شن تو ک میدونی من چقدر دوستشان دارم 

الکی دیگ مطمعن باش عوض میش

17/6/96بهترین روز زندگیمه    
لابد دوست دارن خو 😂🤣

به ظاهر آره خیلی ,من تاالان نه بدی کردم نه بی احترامی ,اگه بگم چیکارای میکنیم براشون باورت نمیشه ,هیچی ازشون نمیخوام فقط میخوام دست از سرم بردارن ,مثلا هفته ای یکبار برم ولی ولم نمیکنن 

حالم بهم میخوره دیگه اینقدر زنگ میزنن ,همیشه گوشیم خاموش میکنم از ترس اونا ,باورت میشه آیفن خونم خراب کردم که زنگ نزنن

یا هرروز میرم بیرون علکی به بهونای مختلف , خلاصه خسته شدم چقدر بهونه بیارم , کلافم کرد

..  اینقدر با سیاست هستن  خدامیدونه

ولی اینقدر بد ذاتن , وقتی میرم خونشون اینقدر دروغ میگن و لاف میان خستم میکنن همش میگم کاش برم خونه راحت شم

دهن واز میکنن دروغ میگن 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...