2777
2789
عنوان

اضافه وزن زیاد در بارداری 😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 38 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه از استخوان و دندان مادر تغذیه میکنه به اصطلاح از مادر نگران بچه نباش هفته 30سونو وزن بدید وزنش ر ...

ممنون عزیزم 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
خدارو شکر..من نمیتونم غذا بخورم همش نگرانم واس بچه ام ضررباشه

نه عزیزم نگران نباش حتما بخاطر ویار که نمیتونی بخوری منم اوایل هیچی نمی تونستم بخورم از ماه پنجم به بعد شروع کردم به چاق شدن😭

نه عزیزم نگران نباش حتما بخاطر ویار که نمیتونی بخوری منم اوایل هیچی نمی تونستم بخورم از ماه پنجم به ...

اره از بوی غذا حالم بدمیشه هفته بعدمیرم چهارماه ان شالله تموم میسه این ویار 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
چجوری کم کردی این همه وزن رو؟

دخترم خیلی نا آروم بود شبا تا صبح گریه میکرد روزا هم همینطور حتی وقت نمیکردم غذا بخورم هم خوابم کم شده بود هم خوراکم سر اون یهو خیلی کم کردم هر کی میدید فکر میکرد مرضی چیزی گرفتم اونشکلی شدم الان خداروشکر یکم بهتر شدم رسیدم به ۶۰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز