2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه سوال طراحی داخلی برای جایی ک مستاجر باشم میارزه یا طراحی دکوراسون  دقیقا نمیدونم فرقش چیه ف ...

طراحی داخلی کارش اینه که بحث کارشون تغییر دیوارها( جابجایی یا تخریب) و یا استفاده از پنل های دکوراتیو و کناف و این چیزا بررسی می‌کنه و طراحی می‌کنه که مستأجر باشی بکارت نمیاد چون این کارا تخریب و ساخت داره و بعدا هم ثابت میمونه برای خونه .طراحی دکوراسیون روی ترکیب رنگ و هامونی و چیدمان وسایل برات طراحی انجام میده.البته همون طراحی داخلی هم کار طراح دکوراسیون رو هم انجام میدن ولی طراح دکوراسیون تخصصی تر رو این مورد کار کرده.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
عزیزم یکم از کارت کم کن تا دو نفر دیگه هم شاغل بشن گلم.رحم کن به خودت و بقیه.😉

عزيزم    

من جاي كسي رو نگرفتم   

عاشق آموزش و تدريس هستم

بعد هم زندگي خيلي خرج داره

تازه دارم به شغل چهارم هم فكر مي كنم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
عه منیر خدا نکشتت تویی منم بغل دستیتم  یادته باهم پروفسورو دست مینداختیم😂😂

جوووون😂😂😂عاشقتم

راستی قرار بود بری کانادا چیشد؟؟من کم کم کارام ردیف شده این روزا رفتنی ام ولی دلم برای تک تکتون تنگ میشه

عاشق اشعار شاعرایی مثل حافظم روح این شاعر بزرگ شاد🥰

تو خونه روح آدم میمیره استقلال و توانمندی مالی به ی زن شجاعت و جسارت و قدرت ریسک پذیری. میده تلاش ما ...

واقعا همینطوره منم دوست دارم یه زن موفق باشم و پیشرفت کنم

🎑🎄الهی یهویی بشه همونی که دلتون میخواد🎈🏆⁦🎖️
منم طراحی نما انجام میدم الان بیکارم فعلا 

الان کار خیلی کم شده.ایشالا سرتون شلوغه بشه. 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹