2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عهه امروز به شما هم آف دادن؟؟

اره گفتن بسه فضا چرخیدن.برید عشق وحال .

نرامپ یارانتونو ریخته؟به ما سبد کالاهم دادن😎😎

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
جوووون😂😂😂عاشقتم راستی قرار بود بری کانادا چیشد؟؟من کم کم کارام ردیف شده این روزا رفتنی ام ولی دل ...

ای بابا من که الان چنساله دارم اینجا زندگی میکنم 😎😎😎

توهم زود تر کاراتو ردیف کن بیا دلم برات تنگولیده😗

پروفسورم همش احوالتو میپرسه میگه پس این منیر گور بگور شده کی میاد😅😅😅

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔
ای بابا من که الان چنساله دارم اینجا زندگی میکنم 😎😎😎 توهم زود تر کاراتو ردیف کن بیا دلم برات تنگ ...

بگو پرفسور خودتو نگران نکن 🤗

🎑🎄الهی یهویی بشه همونی که دلتون میخواد🎈🏆⁦🎖️
بگو پرفسور خودتو نگران نکن 🤗

میگم ولی کو گوش شنوا فقط بهونه منیر رو میگیره😅😅

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔
اره گفتن بسه فضا چرخیدن.برید عشق وحال . نرامپ یارانتونو ریخته؟به ما سبد کالاهم دادن😎😎

نه ما افتاديم واسه مرحله دوم

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

معلم

اول دبستان🤣🤣🤣🤣

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍