2777
2789
مدير دبيرستان ١٠ساعت هم دانشگاه تدريس مي كنم با چند تا آموزشگاه هم به عنوان مشاور قرار داد همكاري ...

عزیزم یکم از کارت کم کن تا دو نفر دیگه هم شاغل بشن گلم.رحم کن به خودت و بقیه.😉

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون دندانپزشک اینجا زیاد داریم و لوث هم شده نمیتونم اینو بگم بس بنده جراح مغز اعصابم و شاگرد پرفسور ...

عه منیر خدا نکشتت تویی منم بغل دستیتم 

یادته باهم پروفسورو دست مینداختیم😂😂

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔
شرکت مهندسی مشغولم الان در حال ترسیم آخرین برجی هستم که قراره دبی اجرا بشه خالی بستم دارم طراحی داخ ...

یه سوال طراحی داخلی برای جایی ک مستاجر باشم میارزه یا طراحی دکوراسون 

دقیقا نمیدونم فرقش چیه فقط یکی بهم پیشنهاد کرد

دُورِ گلویِ ما اَز بس پُر اَز نیشِ جایِ نَوازِش هم خُون مُردِگی میشه🚫 
معلم ویولن ام 

چه شغل خوبی داری عاشق موسیقی ام یه مدت سنتور کار میکردم کلاس بغلی همزمان با ما ویولن درس می‌داد عاشق صداش بودم.البته وقتی استاده میزد شاگردش که خیلی داغون بود.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
چه شغل خوبی داری عاشق موسیقی ام یه مدت سنتور کار میکردم کلاس بغلی همزمان با ما ویولن درس می‌داد عاشق ...

😀😀منم یروزی از همون شاگردا بودم که میزدم میگفتن تو یکی نزن😀😀سنتورم خیلی دوست دارم ساز قشنگیه 

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺