2777
2789
مجرد بودم مامانم همش همینو میگفت ولی یادش بخیر چقدر مجردی خوبه

آره...😁

کار نمی کنم،اینو میگه

کار هم که می کنم میگه نکرده کار که کار کند پروردگار نگاه کند😐

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

شرکت مهندسی مشغولم الان در حال ترسیم آخرین برجی هستم که قراره دبی اجرا بشه

خالی بستم دارم طراحی داخلی برای یه خونه ۱۰۰ متری انجام میدم اشناس پول بهم نمی‌ده. داره از هنرمندان سو استفاده میشه. شر کت مهندسی رو راست گفتم ولی اینجا همه بیکارن نمیان  منم نیاز به سیستم قوی داشتم اومدم شرکت وگرنه مینشستم خونمون.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تاپیک شیر دادن به همسر چی بود من دیر رسیدم ....😲

من تا حالا ندادم😥یعنی درحقش کوتاهی کرد😭

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

چون دندانپزشک اینجا زیاد داریم و لوث هم شده نمیتونم اینو بگم بس

بنده جراح مغز اعصابم و شاگرد پرفسور سمیعی

دروغ دروغه کنتور ک نمیندازه😎😎

عاشق اشعار شاعرایی مثل حافظم روح این شاعر بزرگ شاد🥰

من توی ترکیه ی هتل پانسیون کوچیک دارم اونجارو مدیریت میکنم 

أووو😮

شه با کلاس . شغل جالبی دارید

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

برنامه نویس امور داخلی منزل پدر+مدیر تدارکات و جمع اوری گندهای همسر😎

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔