2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها چیزای اطراف رو با دهانشون کشف میکنن و طبیعیه! فقط حواست چیزی نپره تو گلوش

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

مشکل نیست طبیعیه تو این سن باید چیزهای ریز و خطرناک رو جمع کن من بچم تو این سن بود همش کنارش می نشستم مواظب بودم وقتی میخوابید کارهای خونه رو میکردم الان سه سالشه خیلی خوب شده تازه دارم راحت میشم الان کار شما خیلی سخته

بچه ها چیزای اطراف رو با دهانشون کشف میکنن و طبیعیه! فقط حواست چیزی نپره تو گلوش

آره

منم شنیدم با دهنشون اندازه میگیرن

من سه تا بچه دارم هر سه شون این کارو میکردن

من شیعم،حیدر آقامه  
مشکل نیست طبیعیه تو این سن باید چیزهای ریز و خطرناک رو جمع کن من بچم تو این سن بود همش کنارش می نشست ...

وای خیلی علاوه بر اون خیلی به من وابسته هست اصلا نمیذاره کاری کنم فقط موقعی که خوابه کارامو انجام میدم. پسرم خیلی بازیگوشه و خوابش کمه همه اینو مشکل میدونن دیگه دارم روانی میشم

وای عزیزم خیالم راحت شد همه منو میترسونن میگن غیرطبیعیه و مشکلی داره

نترس گلم الحمدلله پسرم از همسناشم باهوشتره.. دندوناشونم هست و همینکه چون پسرم پستونک و شیشه نخورد فک کنم بیشتر از بقیه دوست داره دست و وسایل دهنش کنه.. اگه همه چیش طبیعیه اصلا نگران نباش😊😘

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
دوسم بچت چکارای انجام میده منم خ نگرانم پسرم عقب تر از همسناشه بچه منم چیز جدید میزار دهنش 

راه میره. بابا و مامان و دد و ممه و بوف رو میگه. کلاغ پر بازی میکنه. دالی موشه بازی میکنه عاشق توپ بازیه بچه شما چندماهشه؟

2790
2778
2791
2779
2792