2789

دختر من 2سالو 3ماهشه چیزای ریزو تو دماغش میکنه دیوونم کرده 😡 یه بار داشد شکلاتو تو دماغش میرد مووق نشد بزرگ بود عصبانی شد😄😄

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نترس گلم الحمدلله پسرم از همسناشم باهوشتره.. دندوناشونم هست و همینکه چون پسرم پستونک و شیشه نخورد فک ...

کاراشو خیلی خوب انجام میده 9 ماهش تموم شد بدون کمک راه رفت. بابا و مامان و دد و ممه و بعضی مواقع آب هم میگه. کلاغ پر بازی میکنه و خیلی بازی های دیگه ولی در این مورد همه منو میترسونن

کاراشو خیلی خوب انجام میده 9 ماهش تموم شد بدون کمک راه رفت. بابا و مامان و دد و ممه و بعضی مواقع آب ...

دیگرانو بی خیال خیلیا از ناآگاهی زیاد حرف میزنن توجه نکن.

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
وای خیلی علاوه بر اون خیلی به من وابسته هست اصلا نمیذاره کاری کنم فقط موقعی که خوابه کارامو انجام می ...

نه دقیقا دختر منم وابسته بود و الان هم سه سالشه وابسته است به من میگه آجی حتی برنامه کودک می بینه باید کنارش باشم بچه ات مشکل نداره به حرف دیگران توجه نکن اونایی که بهت گیر میدن خودشون مشکل دارند 

من خودم سه سال تجربه دارم همه خصوصیات رفتاری که گفتی بچه منم داشته و داره طبیعیه عزیزم