2777
2789
عنوان

شنا

163 بازدید | 12 پست

قراره کلاس شنا ثبت نام کنم سوالم اینه که شنا کردن باعث میشه شکم و پهلوم آب بشه؟کدوم حرکتش روی شکم تاثیر زیاد داره؟خوشمم نمیاد آب بره توی دهنم چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهنتو باید ببندی.. 

عزیزم از مبتدی باید شروع کنی.. ی مدت که بری شکم پهلوت اب میشه... نمیشه که بگی مثلا من فقط کرال میرم... 

دهنتو تو اب باز نکن.. سعی کن بدون دماغ گیر یاد بگیری که بتونی کنترل کنی اب تو مماختم نره

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
اونوقت این شنا کردن باعث میشه شکمم آب بشه بعد زایمان هیکلم بهم خورده

تااون حدم ک تاثیر نداره مگه اینکه سونا هم بری و شنارو مداوم انجام بدی ترجیحا ی باشگاهی درازنشستی چیزی بغلش بری

من یکساله حرفه ای میرم . شنا بیشتر پارو لاغر میکنه تا بالا تنه و خییییلی زمان‌میبره . 

هرکاری هم‌کنی بازم‌آب میره داخل دهنت . یه جای تمیز و مطمئن برو ‌.

اگه فقط به خاطر لاغری میری نسبت به هزینش نمی ارزه

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...