2789
اگه نیاره که دفعه بعد که مریض شد منم کاری براش نمیکنم 

اره حتما 

ولی ما دلسوزیم کی قدر شناسه خواهر 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام 

ماکارانی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اره حتما  ولی ما دلسوزیم کی قدر شناسه خواهر

چی بگم والا ... حالا تا ظهر مشخص میشه، فعلا که من از خودم مراقبت میکنم، اگه مامانم بود که مشکلی نداشتم، از حکمت خدا ، پدر و مادرم مرحوم شدن

نمیدونم ... از دیشب یکمی سوپ دارم  اگه چیزی نیاره که دفعه بعد که مریض شد منم کاری براش نمیکنم& ...

ان شاءالله ک میارع..

بیام کمک؟اگه تهرانی بیامااا😄

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
چی بگم والا ... حالا تا ظهر مشخص میشه، فعلا که من از خودم مراقبت میکنم، اگه مامانم بود که مشکلی نداش ...

آخی خدا رحمتشون کنه اگه چیزی اورد به منم بگو فضولیم گل کرده 😁

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
آره  اون مریض بود من غذا و سوپ میبردم براش، ببینم اون برام چیکار میکنه

منم این کارا کردم 

ولی اون نمی کنه 

بعدشم یه بار ناراحت شدم وضعیت گذاشتیم خواهرشوهر گفت خیلی پررویی از ماها نباید توقع کنی وظیفه مامانته