2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن خواهر شوهرت خیلی پر رو و بی ادبه، پس مادر شوهرتم باید از دخترش توقع داشته باشه نه از شما

خیییییلی

نه عزیزم اینا از اون طرف روا میبینن 

فدا سرمون ما برای خدا میکنیم 

بخدا پدرشوهرم کاری ک داره همشون غیبشون میزنه

خیییییلی نه عزیزم اینا از اون طرف روا میبینن  فدا سرمون ما برای خدا میکنیم  بخدا پدرشوه ...

ماور شوهر منم نیم ساعت پیش زنگ زد که حالت خوب شد؟ گفتم نه بدترم، میگه سوپ داری؟گفتم از دیشب مونده که پختم.

اخه اگه میخواستی واسه من سوپ بپزی که پخته بودی نه اینکه ساعت دوازده ازم سوال کنی

آخی ... آره ولی خدا منش ماها رو مثل اونا نیافریده  نمی تونیم من جدیدا بیشتر واسه پدر شوهرم م ...

همین هفته پیش سرما خورده بود ...سه بار سوپ و دو بار غذا بردم برای همه شون...از خودم براش به دونه بردم و بخور از خودم براش درست کردم، شربت آبلیمو عسل براش خونه خودم آماده کردم و بردم...برگشته به من میگه اگه کاری داشتی بگو، انگار من روم میشه بگم برای من سوپ بپزین.

همه مشکلمان همین رومون نشدنه

منم دفعه بعد بهش میگم نیومدم بالا که مزاحم استراحتتون نشم ، اگه کاری داشتین بگین.

اگر هم گله کرد ، میگم شما اینجوری رفتار کردین و من فکر کردم همین رفتار شما درسته.

منم دفعه بعد بهش میگم نیومدم بالا که مزاحم استراحتتون نشم ، اگه کاری داشتین بگین. اگر هم گله کرد ، ...

آخی طبقه پایین اونهایی؟

چه بی درک 

ولی بگمما منم اولا نمی گفتم ولی الان میبینیم دعوت نمی کنه خودم میگم دارم میام