سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
طبیعی هم خیلی درد داره میگن اما پاره کرده ۷لایه شکم هم وحشتناکه والا فیلمشو دیدم تا چند دقیق ...
من سزارین کردم بعد ک بیحسی رفت مردم و زنده شدم تاده روز جیع ودادنمیتونستم پاشم مسکن مبخوردم یسره سختی خیلی داره شکمو ک فشارمیدن انکارکل بخیه هتجرمبخوره وای من ک خیلی عذاب کشیدم ولی راضی ب طبیعیم نیسم
من قراربود طبیعی باشم نه ماهکی ک رقتم دکترمعاینه کنه تااانرفته بودم معاینه تااومد معاینه کنه جیغ و داد خونریری کردم دکترکفت بااین وضعت نمیتونی زوربزنی ازترس تو طبیعی بچت خفه میشه برای خودتم خطره ک نامه داد سزارین اماالان سخت قبول میکنن شایدم لگنت ازداخلکوجیک باشه ببرنت سزارین
من سزارین کردم بعد ک بیحسی رفت مردم و زنده شدم تاده روز جیع ودادنمیتونستم پاشم مسکن مبخوردم یسره سخت ...
چه سخت😢😢😢
من خیلی راحت بودم سزارینم رو
بی حسی که رفت فقط شیاف میزاشتن که دردم نگیره
بلند شدنم هم خیلی راحت بود
روز هفتم یه مسیر خیلی طولانی رو خودم رانندگی کردم و رفتم بخیه هام رو به دکتر نشون دادم
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊