2777
2789
عنوان

صافی پوست

23847 بازدید | 48 پست

دخترااا من دیگه نمیخوام کرم پودر بزنم ولی صورتم جوش جوشی شده‌😑 رنگشم‌ انگار یه دست نیست یه جاش قرمزه یه جا نارنجی یه جا به سبزی میزنه 😐 شما میدونید باید چیکار کنم پوستم یه دست شه؟ ماسکی اسکرابی چیزی سراغ دارید؟

و صبوری مرا کوه تحسین میکرد...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو حجامت زیر چونه کن ! من ۳ بار کردم عالی بود عاااالی ، بار اول رنگ صورتت روشن میشه و جوشات کم ، بار دوم‌جوشایی ک میزنی ریز میشه کوچیک کوچیک مث گرمی ، بار سوم جوش نمیزنی لکه های صورتت همه میره و پوستت سفید میشه !!! 

بهترین اسکراپ ، سفید ابه ..هفته ای دوبار  تو حموم صورت و پشت دستات رو با پودر سفید اب ماساژ بده و بشور .دیگه جوش نمیزنی پوستت هم سفید یکدست میشه مگر اینکه مشکل هورمونی داشته باشی. این تجربه ده ساله منه 😅

برو حجامت زیر چونه کن ! من ۳ بار کردم عالی بود عاااالی ، بار اول رنگ صورتت روشن میشه و جوشات کم ، با ...

برم بگم حجامت زیر چونه میخوام؟؟ درد داره؟؟ 🙄 به نظر ترسناک میاد 😣

بهترین اسکراپ ، سفید ابه ..هفته ای دوبار  تو حموم صورت و پشت دستات رو با پودر سفید اب ماساژ بده ...

ارههه سفید ابم خوبه.یادم نبود اصلا

مرسی 😍❤️❤️

این قرصه؟همونه که واسه جوشه؟اخه مشکلم فقط جوش نیست رنگ پوستم یه دست نیست حتی اگه جوشم نداشته باشه&nb ...

اره برا جوشه

لایه بردار بزن شبا 

روزا هم‌ضد افتاب و ابرسان

من اینکارو میکردم

برم بگم حجامت زیر چونه میخوام؟؟ درد داره؟؟ 🙄 به نظر ترسناک میاد 😣

برو پیش متخصص طب سنتی ی سریاشوم کلینیک دارن ! ی سریاشون ندارن ! اره بگو حجامت زیر چونه میخوام ! ن بابا ببین من از اونا بودم ک خون میدیدم از هوش میرفتم ولی حجامت عالی بود ! البته برای من تیغ سطحی زد توام بگو نمیخوام خیلی عمیق بزنید ! انگار با موچین داری ابروهاتو میکنی ! چطور همون لحظه یکم درد میگیره و ول میکنه دقیقا همون شکلیه !