2777
2789
عنوان

صافی پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 23865 بازدید | 48 پست

اگر پیش ی ادم خوب حجامت کنید هیچ وقت پیشمون نمیشید هیچ وقت ! عالی میکنه پوستتون رو ! البته حواستون باشه نباید کمخونی داشته باشید یا خونتون رقیق باشه ! من نزدیک ده میلیون خرج کردم هر بار دارویی ک میگرفتم خداشاهده یک میلیون تا یک میلیون دویست میشد هر نسخه هیچی ندیدم ازشون ! فقط حجامت عالی بود واسم و بس

اره برا جوشه لایه بردار بزن شبا  روزا هم‌ضد افتاب و ابرسان من اینکارو میکردم

ضد آفتاب اصلا نمیزنم پوستم چربه بدتر یجوری میشه بیشتر جوش میزنه ولی بقیشو انجام میدم مرسی ❤️❤️

و صبوری مرا کوه تحسین میکرد...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای تیغا نموند زیرچونت؟؟؟

ن کامل رفت ! میگم ک عمیق نزد سطحی زد ! تازه من اینقد میگفتن عسل بمال و ... هیچی نمیزدم بعد ک میومدم خونه پاسنمانم رو میکندم مینداختم دور ی چیزی میخوردم و زندگی عادیم رو داشتم فقط تا ۲۴ ساعت بعدش نباید بری حمام همینو رعایت میکردم

برو پیش متخصص طب سنتی ی سریاشوم کلینیک دارن ! ی سریاشون ندارن ! اره بگو حجامت زیر چونه میخوام ! ن با ...

یه ذره فکر کنم ببینم میتونم باهاش کنار بیام یا نه 😂😂 وای من خیلییی ترسوووام تو این قضیه ها

ضد آفتاب اصلا نمیزنم پوستم چربه بدتر یجوری میشه بیشتر جوش میزنه ولی بقیشو انجام میدم مرسی ❤️❤️

سفید اب اگ پوستت چرب فک کنم برات خوب نباشه ، قرص‌رم باید زیر نظر دکتر بخوری هر چندماه ازمایش کبد بدی ! اولشم ممکن جوشای صورتت ۱۰۰ برابر بریزه بیرون ، بعدم ممکن بعد قطع کردن باز بزنی ! ضمن اینک بخاطر تحریم راحت گیرت نمیاد این قرص !!! من اوایل قرص داکسی سایلکلین امریکایی میخوردم ی ماه خوردم صورتم شد ایینه تا چندماه باز ک زدم رفتم بگیرم بخورم گفت دیگ وارد نمیشه ایرانیش‌بود ک اشغال بود 

سفید اب اگ پوستت چرب فک کنم برات خوب نباشه ، قرص‌رم باید زیر نظر دکتر بخوری هر چندماه ازمایش کبد بدی ...

راستش دوس ندارم قرص اینا بخورم.دنبال راه حل گیاهی بودم از این چیزایی که خودمون تو خونه میتونیم درست کنیم.الان یادم اومد گل ختمی هم واسه جوش خیلی خوبه ولی نمیدونم روشنم میکنه یا نه

من ی دونه صابون درخت چای از سایت نارین گلم البته گرفتم ( ۳۰ تومن ) هر روز صب و شبم صورتم رو باهاش میشورم ! روبالشتیت رو هر سه شب بشور ، حوله صورتت رو هر دو روز بشور ( اینا واقعا تاثیر داره ) صبحا نون جو و سیب ب عنوان صبحونه بخور ( نون جو پوستت رو روشن میکنه ، هورمون زنونه رو زیادتر میکنه عادت ماهانت زو تنظیم میکنه و لاغر کننده ام هست ) ! دیگ اینک وقتی ای میخوری یکم اب لیمو بریز توش بخور پوستت روشن میشه کبدت تمیز میشه !!!! من تو حمام ک میرم وقتی دیگ میخوام دربیام رو لیف از همون صابون درخت چای نارین گل میمالم میکشم صورتم تا منافذ پوستمو تمیز کنه ، بعد از ماسکام اگر میخوای استفاده کنی ماسک ارد برنج خیلی خوبه ! برنج رو خیس کن بعد ک خیس خورد ابشو خالی کن ، پهنشون کن ی جا بذار خشک بشه بعد بریز تو اسیاب پودرش کن ! ی روز درمیون با اب و یکمی اب لیمو تازه ( دل بخواه ) قاطی کن ( ی سریا ماست کم چربم میزنن ) هرچیزی ک ب صورتت میفته میدونی مثلا الوورا بزن رو صورتت ! پوستت رو سفید میکنه و چون دونه برنج توش هس مث اسکراب عمل‌میکنه و پوستت رو سرحال میکنه ! من پودر برنج رو با اب میزدم فقط خیلی تاثیر داشت

راستش دوس ندارم قرص اینا بخورم.دنبال راه حل گیاهی بودم از این چیزایی که خودمون تو خونه میتونیم درست ...

من دیدم ی بلاگری توی اینستاگرام میگفت ریشه گیاه بابا ادم ( عطاریا دارن ) میگن خیلی خوبه اونم برای جوش و پوست صورت

دارم ففول میخورم نسخه گیاهی اطلاع نداری برا کم خونی استفاده کنم؟

شیره انگور خیلی خوبه ! ولی یکی مث من ک با خوردن شیرینی و گرمی جوش میزنه قرص اهن میخوره ! من خارجی گرفتم ب بسته ک توش فک کنم ۳۰ تا بود ۲۵ تومن شد ! چون ایرانیش اشغال بود ! راستی ممکن جوش زدن از خوردن لبنیاتم باشه !!! خلاصه اگ میخواید صورت عالی داشته باشید طبق تجربه من :

اول طبع‌تون رو بشناسید ( گرم - سرد و ... )

دوم غذای مناسب با طبعتون بخوره مثلا من گرم طبعم گرمی بخورم میریزه بیرون صورتم ! شیره گرم طبعش یا خرما یا گردو یا ... 

کم‌خونی نداشته باشید 

عادت ماهانه منظم داشته باشید

اینارو ک رعایت کنید و غذاهای سرخ کردنی نخورید عالی میشه