2777
2789
عنوان

بی بی چک چرا پررنگ تر نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 10956 بازدید | 43 پست
ماه پیش بی بی چکم مثبت شد رفتم آز دادم آزم منفی شد. الان اصلا جرات ازمایشو ندارم 

اصلا به بی بی چک اعتماد نکن من این ماه بی بی زدم مثبت شد آز دادم منفی شد فقط آز بده انشالله مثبته گلم مثبت شد دعا برا منم فراموش نکن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم واسه منم همین جوری بود...بهترین زمان برای استفاده از بی بی چک صبح ناشتا هس...بازم برای اطمینان ...

ن اون ماه دادم ی روز یالا جواب دادن

اگر مونده بودی حال من بهتر میبود
ن اون ماه دادم ی روز یالا جواب دادن

عه ولی بی بی چک۷۰درصد درسته...ازمایش صددرصد...دفعه قبلم لابد چیزی نبود ک ازمایش منفی شد...بستگی به ازمایشگاهتم داره ک چند ساعته جواب بدن...به من گفتن یه ساعت بعد بیا ...من نیم ساعت بعد اونجا بودم گرفتم جوابو

اخ عزیزم مثل شوهر خواهر من اونا هم بچه دار نشدن  واسه کاشت هم اسپرمش تحرک نداده

انشاا... که زود زود خاله بشی عزیزم تروخدا برا منم دعا کنید

میشه برا مامان شدنم و همه منتظرا یه صلوات بفرستید ممنون😚😘😙
عه ولی بی بی چک۷۰درصد درسته...ازمایش صددرصد...دفعه قبلم لابد چیزی نبود ک ازمایش منفی شد...بستگی به ا ...

دمشون گرم.والا من صب رفتم غروب رفتم یالا جوابو دادن بتامم با هشت روز تاخیر و بی بی چک مثبت ۰/۵بود

اگر مونده بودی حال من بهتر میبود