2777
2789
عنوان

تنهايي

152 بازدید | 8 پست

خونه بابام كه بودم هميشه با خواهرام مشغول بودم بعدشم تو خوابگاه با دوستام الان ك ازدواج كردم يع مدت هم هست سركار نميرم چون از خونمون دوره خيلي تنهام دو ماهم اقدام كردم واسه بارداري خبري نشد خلاصه كه خيلي نا اميد و افسرده شدم بنظرتون چيكار كنم ؟كسي مثه من هست؟

باشگاهی کلاسی چیزی نیس بری؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو سر کار بچه هم بیاد بعدش می ره مدرسه دوباره تنها میشی تنها راهش کار هست منم این شکلی ام تازه از شهر خودمم دور شدم شوهرم ماشین گرفت واسم اما بازم تنها بودم دوباره رفتم سر کار فقط دو سال بیکار بودم افسرده شدم 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
برو سر کار بچه هم بیاد بعدش می ره مدرسه دوباره تنها میشی تنها راهش کار هست منم این شکلی ام تازه از ش ...

چه کاری رفتین؟؟بچه که بیاد نمیشه

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
چه کاری رفتین؟؟بچه که بیاد نمیشه

من خودم صاحب کارم ، اما کارههای یه شیفت پیدا میشه بچه بذاری مهد بری سر کار 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
2790
2778
2791
2779
2792