2777
2789
عنوان

بياين بگين با اين اخلاقم چه كنم ؟

523 بازدید | 23 پست

شوهرم يه عروس خاله داره 

ما تقريبا به فاصله چند ماه از هم عقد كرديم 

من قديمى تر بودم و اون وقتى اومد تو فاميل خيلى با سياست عمل كرد در ظاهر با من خوب بود اما به شدت در حال حسادت و رقابت بود 

از طرفى اين خانم جاريه خواهرشوهرمم ميشه 

يه مدت اين خانم خيلى خودشو تو دل همه جا كرد طورى كه من از چشم همه افتادم 

حالا الان باهاش قطع رابطه ام اما 

هنوزم از حضورش رنج ميبرم 

دست خودم نيست اسمش مياد به هم ميريزم 

يه عالمه دوست خوشگل و پولدار و همه چى تموم دارم اما به هيچ كدوم حسادت نميكنم اما همش حس ميكنم به اين حسودى ميكنم

يه عروسيه خيلى خوب واسم گرفتن اون عروسيش بعد ما بود 

ناخواسته عكساشو اينور اونور ميبينم حالم بد ميشه با شوهرم بحث ميكنم 

اصلا نميدونم چرا كنترل رو خودم ندارم 

البته دليل تمام اين رفتاراى من خانواده همسرم بودن كه يه مدت هرچى ميشد اونو ميكوبيدن سر من 

الان به جز اون خواهر شوهرم كه جاريشه و فاميل نزديكن با بقيه خانواده شوهرم رفت و آمد نداره 

و اونا با من بهترن 

اما باز حساسيت من كم نشده 

چيكار كنم ؟؟؟

مشاوره خوب سراغ دارين ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ولش کن حیف نیست اعصاب خودتو به هم میریزی؟؟ ارزششو نداره بیخیال باش هرجا هم دیدیش یا خودش یا عکسش ازش تعریف کن اصلا اجازه نده کسی حس بدتو بفهمه که سواستفاده کنن 

عزیزم فقط بگم بی دلیل فقط خودتو اذیت میکنی. از کی تا حالا نسبت به این دوری مهم شد؟؟؟خوبه جاری خودت نیست😐😐به خداا یه ذره هم اهمیت ندارهه. بیخیالش باش. سعیتو بکن

بيخيال ميشم  يهو مثلا تو اينستا عكسشو ميبينم حالم بد ميشه  تازه خودشو بلاك كردم  ي ...

مثل  منی منم این حسو ب جاریم دارم ن خوشکله ن هیچی من هم قشنگ ترم هم تحصیلاتم بالاتره ولی بهش حسودیم میشه چون یکسره همه تعریفشو میکنن و سیاست داره منم اسمش میاد تن و بدنم میلرزه  ولی خب تو نمیلینیش منم هر روز میبینمش

روی اعتماد بنفست کار کن اول بعد روی صبوریت و دراخرم بنظرم باهاش ارتباط بگیر اینجوری حساسیتت کم میشه

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

بارانا من نميبينمش وضعم اينه 

شوهرم خيلى همراهمه 

شب عروسيه اونا منو برد شام بيرون اصلا نذاشت بهم بد بگذره 

عروسيه پسرخالش بود ولى به من گفت به خاطر آرامش تو نميريم 

خيلى هوامو داره