2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک.کنم اگه منظم 5 دقیقه باشه..نشانه درده زایمانه..اگه درد داریذپاشو برو دکتر معاینت کنن

عصری معاینه شدم گفت ۲سانتی جهارشنبه برو بستری شو...از ساعت ده انقباضام ۵دقیقه شدن نوارقلب دادم گفت تو ده دقیقه ۲بارانقباض داری معاینه کنم بستری شو گفتم نه صبح میام....

نمیدونم تجربه ندارم.ان شاالله زایمانت راحت باشه دعام کن گلم دلم گرفته خیلی

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
منم درد دارم اما نمیفهمم درد زایمان چجوریه اصلا

شما هم.یه سر بزن دکتر..البته اگه دردات منظمه و هر پنج دقیقه یه بار اتفاق میفته بعله درده زایمانه

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
منم درد دارم اما نمیفهمم درد زایمان چجوریه اصلا

التماس دعا ان شاالله زایمانت راحت باشه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
امروزشدم ۳۹هفته و ۱روز اخه ساعت ۷معاینه شدم دوسانت شده بودم....از سرشب انقباضام اینجورشد

احتمالا بخاطر معاینه تحریک شدی 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
2790
2778
2791
2779
2792