2777
2789
عنوان

حس بدی دارم.

376 بازدید | 24 پست

ناشکری نمیکنم خدا.اما از وقتی باردار شدم احساس میکنم بین من و همسرم خیلی فاصله افتاده.قبلا بدون من هیچ جا نمیرفت اما الان با همکاراش شمال میره. با دوستاش از صبح تا عصر بیرون میرن.دفعه قبل دیدم ک لباس خونگی با خودش برده بعد ک اومد یواشکی اورد گذاشت توی کشو.بهش گفتم خونه رفته بودی گفت نه یکی از دوستامون ی اتاق حالت مغازه موکت شده داشت رفتیم دور هم بودیم اونجا.خ خ ناراحت شدم.ی ساک گذاشته توی صندوق عقب وسایل استخر و لباس خونگی هم توشه.هرچند ک من باردارم خیلی هوامو داره و بهم میرسه اما من خورد و خوراک و دارو بخوره تو سرم.فیلم میبینه چون نمیتونیم رابطه داشته باشیم بارداریم پرخطره.هرچند خودم اکثر اوقات ب روشایه دیگه نیازشو برطرف میکنم اما انگار به فیلمها عادت کرده.از لحاظ روحی داغونم.نگران زندگیمم.بهش بگم چیزی زود بهش برمیخوره و میگه اگه بمن اعتماد نداری دیگه این زندگی ب درد نمیخوره.

خب تو بهش اجازه دادي ديگه

من هيچوقت نميذاارم تنها بخواد بره شمال

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نذار فاصله تون بیشتر بشه. بیشتر خیانتها و مشکلات زناشویی تو بارداری اتفاق میفته

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو بهش اجازه دادي ديگه من هيچوقت نميذاارم تنها بخواد بره شمال

منم هیچوقت نمیزاشتم یعنی خودش راضی نمیشد بدون من بره.اما چون همش استراحتم خیلی خودشو درگیر بارداری من کرده بود خسته شده بود بیحوصله بود منم گفتم ی روزه برن و برگردن.

عزیزم جای نگرانی هم داره

به نظر من بشین باهاش صحبت کن و بگو این راهش نیست

هنوز نه به داره نه به باره اینکارارو میکنه.فردا ناسلامتی شما میخوای زایمان کنی. اونوقت ایشون میخواد چپ و راست بار سفر ببنده و با دوستاش بره خوشگذرونی و شما رو با بچه ی شیرخواره تنها بزاره. اصلا به هیچ عنوان زیر بار این وضعیت نرو که اگه عادت کنه سخت بتونی ترکش بدی

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
منم هیچوقت نمیزاشتم یعنی خودش راضی نمیشد بدون من بره.اما چون همش استراحتم خیلی خودشو درگیر بارداری م ...

بچه كه نيست دلش بگيره حوصلش سربره توام بگي برو تو كوچه با دوستات بازي كن

توام كه تك سلولي نيستي خود بخود حامله شده باشي اونم مسئوله توو اين وضعيت تو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

جدا اجازه دادی تنها بره شمال؟من اصلا درک نمیکنم،بعدشم خب باردار باشی اینکه نشد دلیل،مرد اگه بخواد خیانت کنه میکنه،فقط آرامش داشته باش وبه چیزای منفی هم فکر نکن،اونکه ذاتش خراب باشه دیگه خرابه،توام که بقول خودت کم نذاشتی براش،پس خودتو درگیر نکن اگه کاری کنه بستگی به ذاته خودش داره

چیکار باید بکنم من؟ناراحتم.

با خودش حرف بزن ببین کجا حس میکنه کمبود داره که میره پیش دوستاش

اگه بتونین هر دو برید پیش مشاور که عالیه

چون اگه همینجور ادامه پیدا کنه، بعد از دنیا اومدن بچه و اونهمه اعصاب خردی، وضعیتتون بدتر میشه خدای نکرده

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
عزیزم جای نگرانی هم داره به نظر من بشین باهاش صحبت کن و بگو این راهش نیست هنوز نه به داره نه به با ...

ب فیلم ک معتاده شک ندارم.چون قبلا ی بار تو گوشیش دیدم بهش گفتم خیلی بی منطق جوابمو داد ک من ک نرفتم دختربازی ک میگی خیانت کردی اخه من گفتم فیلم دیدن هم ی جور خیانته.گفت پ برم دختربازی کنم ک آش نخورده و دهن سوخته نشه.الان برام اون لباس خونگی توی صندوق اصلا قابل هضم نیت.

فعلا سعی کن آروم باشی وبه چیزای بد فکر نکن،بابا ملت باردار میشن کلی ناز میان کلی دهن شوهرشونو سرویس میکنن😂حالا تو فرستادیش بره شمال؟الکی هم شده یکم ناز بیا تو حاملگیت یکم بهش بفهمون احتیاج داری کسی کنارت باشه،ممکنه هر لحظه بهش احتیاج شه