2777
2789
عنوان

حس بدی دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 24 پست

دقیقا از روز بارداری ریده شده به رابطه و احساس ما.هر روز دییق یک کیلومتر ازهم دور میشیم.بارداریمم پرخطر نیست ولی ازم دوری میکنه انگار جذام دارم.میگه س ک س واسه بچه ضرر داره.خیلی مراقبمه مثل بچه ولی من مراقب نمیخوام همسر میخوام.خودشم افسرده شده .توبارداری یه رابطه  چتی ازش گرفتم بخاطر بچه هیچ گوهی نتونستم بخورم فقط اون زنو بدبخت کردم.براحتی بخشیدمش درحالیکه تودلم هرثانیه مرورش میکنم.بعد بخششم همش خودشو شرمنده میدونه و سرزنش میکنه و شادنیست.ایکاش هیچوقت باردار نمیشدم

ب فیلم ک معتاده شک ندارم.چون قبلا ی بار تو گوشیش دیدم بهش گفتم خیلی بی منطق جوابمو داد ک من ک نرفتم ...

خب دور همی لباس خونگی می پوشن حتما

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه لچه رو ازخونه بابات اوردی ک اون لخاد ازش خسته شه یااذیت شه واینکاراروکنه بگو ناراحتی و نمیتونی باشرایط بسازی تاسقط کنم والاا

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍
جدا اجازه دادی تنها بره شمال؟من اصلا درک نمیکنم،بعدشم خب باردار باشی اینکه نشد دلیل،مرد اگه بخواد خی ...

به خودش مطمئنم ک خیانت نمیکنه اما دوستاش خیلی نابابن.با اینکه متاهلن و زن و بچه دارن هنوز چشمشون تو خیابون دنبال این و اونه

دقیقا از روز بارداری ریده شده به رابطه و احساس ما.هر روز دییق یک کیلومتر ازهم دور میشیم.بارداریمم پر ...

ببین عزیزم حتی اگه خیانتم کنه بنظر من میدون رو نباید خالی گذاشت،هم برا شوهرت هم برا اون طرف،اون طرف که از خداشه زندگیتون بپاشه خودش بیاد وسط این زندگی،بارداری شرایط آدمو عوض میکنه شاید یکمم حساس شدی،فقط درگیرش کن،با خودت با حال و احوالت،هی بگو فلان چیزو میخوام حس میکنم یکم دلم درد میکنه،درگیرش کن،خب وقتی فکرش راحت باشه میرع سمت فیلم دیدن،وقتیم بچه بیاد که خواه ناخواه اصلا وقت آزاد نداره😂😁

ببین عزیزم حتی اگه خیانتم کنه بنظر من میدون رو نباید خالی گذاشت،هم برا شوهرت هم برا اون طرف،اون طرف ...

وقتی میگم جاییم دردمیکنه رنگش زرد میشه.میترسه.تا۲۴ساعت آیندش تونت دنبال علت اون درد میگرده و درمانهای گیاهی پیدامیکنه.بخاطر اینکارا حتی جاییم دردبکنه هم نمیگم.با فیلم دیدن مشکلی ندارم و نداشتم.ولی حس میکنم بارداری یه دیوار یخی بینمون کشیده.کنارهمیم ولی خوش نمیگذره.هیچ حرفی نداریم.من بی دلیل گریه میکنم

وقتی میگم جاییم دردمیکنه رنگش زرد میشه.میترسه.تا۲۴ساعت آیندش تونت دنبال علت اون درد میگرده و درمانها ...

خب اینا عادیه،تو بارداری حساس میشن خیلیا،گریه میکنن افسرده میشن ...به چیزای بد فکر نکن