2777
2789

سلام خانوما.

خانوما لطفا هر کی میدونه بگه که بهترین دکتر برا سزارین تو اهواز کیه و چقدر هزینه میگیره برا عمل خصوصی سزارین ؟؟ 

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
دکتر کبرا راثی نمیدونم چقدر اما متخصص بسیار زبده ای هستن

کدوم بیمارستان عمل میکنه ؟

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم بیمارستان عمل میکنه ؟

اگر اشتباه نکنم ، گلستان

باید برین مطب خودشون

.

به خیلی وقت پیش مربوط میشه

از تغییرات اطلاعی ندارم متاسفانه

🌹

🔐قفلی که خودت بازش نکنی، کسی واست باز نمیکنه ツ📎
من یک ماه دیگه با دکتر نقاب سزارین دارم 4 تومن

عزیزم کدوم شهر هستن این دکتر ؟ اهواز؟ دکتر خوبیه؟ 

اهوازم من بارداری پرخطرم زیر نظرش بود

عزیزم من بهتون پیام هم دادم زنگ زدم مطب دکتر نقاب برا نوبت بعد پرسیدم سزارین اختیاری هم انجام میدن . گفت که نه انجام نمیده . 😐    یعنی پشت تلفن بود اینجوری گفت یا تا مشکلی نباشه در کل انجام نمیده؟ ممنون میشم ج بدین 

عزیزم من بهتون پیام هم دادم زنگ زدم مطب دکتر نقاب برا نوبت بعد پرسیدم سزارین اختیاری هم انجام میدن . ...

عزیزم انجام میده 

من دارم اختیاری انجام میدم پیشش

من از 4 هفتگی زیر نظرش بودم بارداریمم بشدت پر خطر بود

و خودش دید با چنگ و دندون بچه رو نگه داشتم چقد استرس داشتم دیگه نخواست استرس نوع زایمانمم بکشم

برو حضوری ویزیت شو بش بگو بشدت فوبیا و استرس داری و اگر بارداریت پر خطر بود بش بگو 

اگرم نازایی داشتی بگو

انقد دکتر مهربون و با حوصله اییه که حد نداره

سزارین غیر قانونیه چه انتظاری داری که همون پشت تلفن به همه بگن اختیاری انجام میدیم؟

Mimikh سابق هستم،،،لطفن برای سلامت نی نیم صلوات بفرسید💓💓💓
عزیزم انجام میده  من دارم اختیاری انجام میدم پیشش من از 4 هفتگی زیر نظرش بودم بارداریمم بشدت ...

منم همین فکر کردم پشت تلفن نمیگن . باشه عزیزم حتما حضوری میرم پیشش. دستت درد نکنه عزیزم انشاله زایمان خوب و راحتی داشته باشی 😘

سلام عزیزم شما پیش کدوم دکتر سزارین کردی ؟ راضی بودی؟

سلام خانمی . من هفته 34 کیسه ابم پاره شد و چون دکترم  شهر دیگه بود طبیعی زایمان کردم به سختییییییییی

اهوازم من بارداری پرخطرم زیر نظرش بود

منم زیر نظر دکتر نقاب هستم ولی اهوازی نیستم , الان میخوام ایشون زایمانم کنن ولی نمیدونم کدوم بیمارستانه و کارش چطوره و رسیدگی میکنن یا نه ? بیمه قبول میکنن یا خصوصیه ?

اگه میشه لطف کنی برام توضیح بدین 

عاشقتونم نازنین های من