2777
2789
عنوان

اگه میتونستید نوع مرگ تونو انتخاب کنید😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 243 پست
یهو سرم درد بگیره بعد بیهوش شم 🤔  میدونم همچین مرگی ممکن نیست اما از نظرم خیلی مرگ خوبیه

اوهوم خوبه😀

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکته قلبی ارث خانوادگی ماست😢

چ بد گلم

انشالله تو هر جور دوس داری به آسمان بپیوندی

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  
مرگ با گاز مونوکسید کربن

اوه

متفاوت کی بودی تووووو؟!😀😍😘

اصلا دلم نمیخواد تو خواب بمیرم تنها بمیرم و شب بمیرم غرق بشم بمیرم برق بگیرم بمیرم  دلم میخواد ...

آخی

انشالله

عاشقانه😀😍

😄😄😄😄😄

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
اولا که دوس ندارم بمیرم ولی خواستم انتخاب کنم تصادف کنم پول دیه مو بدن شوهرم و دخترم ...ها راستی اهد ...

الهی😍