2777
2789
عنوان

اندامم خوبه ؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3403 بازدید | 177 پست
شوخی کردم باهاش😆😆 این کامنتاییه که دریافت میکنه البته در لفافه😁

میدونم عزیزم💋

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               
شما حالت خوب نیست عزیزم گیراییت ضعیفه یه دو سه دور دیگه بخون متنشو شاید یه فرجی شد😊

درست صحبت کن گیراییه تو و هفت جدو آبادت ضعیفه! 

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تونظرروساعت میدی ؟

اره این خودش یه عیب محسوب میشه نشون میده قبل بیرون رفتن اصلا خودتو چک نمیکنی🤪🤪🤪

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               
فدات من حوصله ندارم اینجورادماروجواب بدم گفتم فقططط اندام منوببینیدرفته جنس پارچه رونظرمیده

شوخی کرد 

ساکت شو بابا،مغز فندقی ریپلای نکن دیگه

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
فدات من حوصله ندارم اینجورادماروجواب بدم گفتم فقططط اندام منوببینیدرفته جنس پارچه رونظرمیده

شوخی کرده باهات دختر

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.

یا خداااا

شماها ناهار چی خوردین ....

زشته بابا من لحنم کاملا مشخص بود که شوخیه آخه کدوم احمقی بخواد ایراد بگیره میگه زمین کجه اینورت از اونورت کجتره! ضمنا مگه مخاطب من شما بودی که پریدی وسط!

اشتباه کردم اصلا شوخی کردم. واقعا خشونتتون زننده اس

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

جماعت اون کامنت یه شوخی بووودددد😲😲😲😲

کلماتیکه اسی ممکنه باهاش روبرو بشه رو به طنز گفت چتونه شماهااا

چیزاییم که گفت دقیقا ایرادا بنی اسرائیلیه که تو تاپبکا عکس بازی از استارتر میگیرن 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️