البالوترش مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1651 عنوان اندامم خوبه ؟؟+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 3403 بازدید | 177 پست سلام بچهاهمه بهم میگن که خیلی لاغرم میخوام شمانظربدین اندام خوبه یانه؟؟ غم های من ازاینجاشروع شدهمش هفت سال بودم روزی که پدرم منوگذاشت وتاابدرفت فقط باچشام نگاه میکردم همه گریه میکردن جزمن نمیدونستم چی شده بابچهابازی میکردم مدت هاگذشت ومن فکرمیکردم بابام رفته مسافرت یروزی رفتم سراغ مامانم وگفتم مامان پس چرابابام نمی یادازمسافرت دیگه مارومیخواد؟مادرم اشک توچشاش جمع شدگفت بابات دیگه رفت تواسمون دیگه هم نمی یادمنم رفته روپله هانشستم هوابارونی بودیادمه به اسمون نگاه کردم به خداگفتم اخه خداچراباباموازم گرفتی هنوزازش سیرنشدم باباموخوب نشناختم چجوری برم مدرسه ودوستام باپدراشون روببینم ولی من بدون پدراون روزکلی گریه کردم وفهمیدم دیگه بابام رفت کسی که بمیرددیگه برنمیگرددواین قصه ی غمناک بچگیم 😢😢 1397/08/27 | 16:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیمین11 عضویت: 1395/07/26 تعداد پست: 9330 استارتر نگفتی قد و وزنتو؟؟ اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
ترلان٨٧ عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2094 الان از كجا دارين نظر ميدين🙄😄 محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
ارادجونییی عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 2157 اره اهاایشالا زایمان خوبی داشته باشیو بچت به سلامت بیادتوبغلت😍😍😍😍 خوشتیپ ترین پسردنیا پسرمنه😋😋اره دیگه به مامانش کشیده😁😁
ارادجونییی عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 2157 الان از كجا دارين نظر ميدين🙄😄 من چشم بصیرت دارم😋😋😋😋 خوشتیپ ترین پسردنیا پسرمنه😋😋اره دیگه به مامانش کشیده😁😁
البالوترش مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1651 استارتر نگفتی قد و وزنتو؟؟ قد160 وزنم قبل بارداری 50بعدبارداری 60 غم های من ازاینجاشروع شدهمش هفت سال بودم روزی که پدرم منوگذاشت وتاابدرفت فقط باچشام نگاه میکردم همه گریه میکردن جزمن نمیدونستم چی شده بابچهابازی میکردم مدت هاگذشت ومن فکرمیکردم بابام رفته مسافرت یروزی رفتم سراغ مامانم وگفتم مامان پس چرابابام نمی یادازمسافرت دیگه مارومیخواد؟مادرم اشک توچشاش جمع شدگفت بابات دیگه رفت تواسمون دیگه هم نمی یادمنم رفته روپله هانشستم هوابارونی بودیادمه به اسمون نگاه کردم به خداگفتم اخه خداچراباباموازم گرفتی هنوزازش سیرنشدم باباموخوب نشناختم چجوری برم مدرسه ودوستام باپدراشون روببینم ولی من بدون پدراون روزکلی گریه کردم وفهمیدم دیگه بابام رفت کسی که بمیرددیگه برنمیگرددواین قصه ی غمناک بچگیم 😢😢
نيلوفر٧٣ عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 1533 قد160 وزنم قبل بارداری 50بعدبارداری 60 دوباره بزارماها نديديم من نيلا هستم😀كاربر زيباي سابق🤗
البالوترش مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1651 اهاایشالا زایمان خوبی داشته باشیو بچت به سلامت بیادتوبغلت😍😍😍😍 مرسی گلم همچنین غم های من ازاینجاشروع شدهمش هفت سال بودم روزی که پدرم منوگذاشت وتاابدرفت فقط باچشام نگاه میکردم همه گریه میکردن جزمن نمیدونستم چی شده بابچهابازی میکردم مدت هاگذشت ومن فکرمیکردم بابام رفته مسافرت یروزی رفتم سراغ مامانم وگفتم مامان پس چرابابام نمی یادازمسافرت دیگه مارومیخواد؟مادرم اشک توچشاش جمع شدگفت بابات دیگه رفت تواسمون دیگه هم نمی یادمنم رفته روپله هانشستم هوابارونی بودیادمه به اسمون نگاه کردم به خداگفتم اخه خداچراباباموازم گرفتی هنوزازش سیرنشدم باباموخوب نشناختم چجوری برم مدرسه ودوستام باپدراشون روببینم ولی من بدون پدراون روزکلی گریه کردم وفهمیدم دیگه بابام رفت کسی که بمیرددیگه برنمیگرددواین قصه ی غمناک بچگیم 😢😢
سیمین11 عضویت: 1395/07/26 تعداد پست: 9330 قد160 وزنم قبل بارداری 50بعدبارداری 60 یبار دیگه بز ار اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
البالوترش مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1651 بچهاهرکی مسخره کردشوخی کردبخشیدمش منم اگه چیزی درحال ناراحتی گفتم وبهتون برخوردمنوببخشیددلم نمی یاددله کسی روبشکنم غم های من ازاینجاشروع شدهمش هفت سال بودم روزی که پدرم منوگذاشت وتاابدرفت فقط باچشام نگاه میکردم همه گریه میکردن جزمن نمیدونستم چی شده بابچهابازی میکردم مدت هاگذشت ومن فکرمیکردم بابام رفته مسافرت یروزی رفتم سراغ مامانم وگفتم مامان پس چرابابام نمی یادازمسافرت دیگه مارومیخواد؟مادرم اشک توچشاش جمع شدگفت بابات دیگه رفت تواسمون دیگه هم نمی یادمنم رفته روپله هانشستم هوابارونی بودیادمه به اسمون نگاه کردم به خداگفتم اخه خداچراباباموازم گرفتی هنوزازش سیرنشدم باباموخوب نشناختم چجوری برم مدرسه ودوستام باپدراشون روببینم ولی من بدون پدراون روزکلی گریه کردم وفهمیدم دیگه بابام رفت کسی که بمیرددیگه برنمیگرددواین قصه ی غمناک بچگیم 😢😢
البالوترش مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1651 نميزاري؟؟ نمیخوام دوباره دعوابشه ببخشیدگلم غم های من ازاینجاشروع شدهمش هفت سال بودم روزی که پدرم منوگذاشت وتاابدرفت فقط باچشام نگاه میکردم همه گریه میکردن جزمن نمیدونستم چی شده بابچهابازی میکردم مدت هاگذشت ومن فکرمیکردم بابام رفته مسافرت یروزی رفتم سراغ مامانم وگفتم مامان پس چرابابام نمی یادازمسافرت دیگه مارومیخواد؟مادرم اشک توچشاش جمع شدگفت بابات دیگه رفت تواسمون دیگه هم نمی یادمنم رفته روپله هانشستم هوابارونی بودیادمه به اسمون نگاه کردم به خداگفتم اخه خداچراباباموازم گرفتی هنوزازش سیرنشدم باباموخوب نشناختم چجوری برم مدرسه ودوستام باپدراشون روببینم ولی من بدون پدراون روزکلی گریه کردم وفهمیدم دیگه بابام رفت کسی که بمیرددیگه برنمیگرددواین قصه ی غمناک بچگیم 😢😢
نيلوفر٧٣ عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 1533 نمیخوام دوباره دعوابشه ببخشیدگلم قول ميديم ماها دعوا نكنيمبزار خواهش🥺🥺🥺 من نيلا هستم😀كاربر زيباي سابق🤗
نیاز۱۳۷۸ عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2462 برامنم بگیر بخدا بعضی جاهامنم خسته میشم دیگه یادم باشه کتونی نپوشم😂😂😂 😂😂😂😂باشه حتما کسی تاحالاشعورو با خودش به گور نبرده ازش استفاده کنید .متاسفم واسه بعضیااا😒😒😒😒