saharammmmmmm مدیر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 3679 عنوان شامی | مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 31 پست سلام خانوما من هیچوقت شامی خوشمزه درست نمیکنم .چیکار کنم ک خوشمزه بشه . دیشب چرخ کرده و پیاز و کوکتل و سیب زمینی چرخ کردم و تخم مرغ و فلفل سیاه و نمک زدم زیر ماهی تابه رو کم کردم گذاشتم بپزه دوتا فلفل هم انداختم کنارش یکم بعد فلفل ترکید و تندیش ب خورد شامی رفت و خیلی تند شد غذام شوهرم ک اومد یکم خورد گفت اه چقدر تند اصلا نمیشه خورد منم ناراحت شدم باهاش قهر کردم من بخاطر رژیمم شام نخوردم اونم دولقمه برداشت دلم خیلی شکست از دیشب باهاش قهرم 1397/08/27 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7233 توش فلفل نمیزنم ک داخل ماهیتابه ک چند تا شامی انداختم فلفل هم دوتا سالمشو میندازم متوجه شدم ولی ننداز.همون داخلش ادویه میزنی کافیه فقط شعلت کم کن خام نمونه یه وقت . خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
nanaj عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 437 تو شامی تخم مرغ نمیریزن اگه میخای وا نره آرد بزن بهش...فقط گوشت چرخ کرده با سیب زمینی رنده شده که آب ... چرا تخم مرغ نمیریزید؟ برا من نمیدونم چرا سقت و خشک میشه