2777
2789
عنوان

شامی

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 31 پست
اخه بعدش ک اومد حرف زد گفتم ناراحتم من بلد نیستم از فردا خودت میای غذاتو میپزی اونم گفت خودت انقدر خ ...

توقع چه حرفای رمانتیکی رو از مردا داری😂

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

خب گفته كه بهتره حداقل متوجه ميشي اشتباهت كجاي كاربوده

من شامي اينجوري درس نميكنم 

نخودو ابپزميكنم باگوشت چرخ كرده دوسه دورچرخ كينم باپياز

بعد فلفل سياه يكم ونمكوزردچوبه ايناميزنم بايدونه تخم مرغ ورز ميدم ميزارم نيم ساعت تويخچال استراحت كنه اهاسيب زميني پخته هم چرخ ميكنم باهاشون

بعدسرخش ميكنم خيلي خوشمزه ميشه امتحان كن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بعدش ک اومد حرف زد گفتم ناراحتم من بلد نیستم از فردا خودت میای غذاتو میپزی اونم گفت خودت انقدر خ ...

عزیزم فقط تندی نبوده آخه کلا ترکیبایی که گفتی واقعا خوب نمیشه؛ چن وقته ازدواج کردی؟

غذای غیر قابل خوردن درست میکنی قهرم میکنی!   فقط اون کوکتل منظورت سوسیسه کوکتله؟؟؟!!!!

اتفاقا من آشپزیم خیلی خوبه غذای تکراری تو طول هفته نمیپزم و همه غذاهامو دوس دارن فقط یکم تو شامی پخت گیجم من از لحن گفتنش ناراحت شدم

عزیزم من چرخ هم نمیکنم اصلا. یا باید سیب زمینی و پیاز رو رنده کنی بعد تخم مرغ و ارد و ادویه بزنی سرخ کنی.یا باید سیب زمینی رو ابپز کنی له کنی بعد با ادویه قاطی کنی سرخ کنی. چرخ تا حالا نشنیدم. سوسیس و فلفل هم همینجور. بعدم مگه همه رو یکجا پهن میکنی کف تابه که فلفل هم گذاشتی و تندیش به خوردش رفته؟

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
خوب چدا از خودت اختراع میکنی 😂😂کوکتل تو شامی اخه .سیب زمینی و پیاز و گوشت چرخ کرده با ادویه به خصو ...

بابا قبلا اینطوری میپختم میگفت داخلش نمیپزه و خوب نمیشه این سری خواستم متنوع شه

من درشو میزارما ممکنه بخاطر این داخلش نپزه و بد شه

من سیب زمینی خام یه دونه رنده میکنم یه پیازم رنده میکنم ابشون کامل میگیرم بعدباچرخکرده وادویه ودارچین ونمک وزردچوبه قاطیش میکنم یکمم اردسفیدومعمولی توش میزنم گاهی توش تخم مرغ میزنم بعضی موقع هاهم نمیزنم .دیگه سوسیس وفلفل نزن والاتاحالاندیدم کسی بزنه من اینجوری درست میکنم عالی میشه 

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
من درشو میزارما ممکنه بخاطر این داخلش نپزه و بد شه

شعلت کم کن من درتابه رومیزارم وقتی یه طرفش سرخ شدبرمیگردونم وقتی یه طرفش سرخ شددرش نمیبندم دیگه .سیب زمینیم بارنده ریزرنده کن .وقتی زیرش کم باشه امکان نداره خام بمونه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
من سیب زمینی خام یه دونه رنده میکنم یه پیازم رنده میکنم ابشون کامل میگیرم بعدباچرخکرده وادویه ودارچی ...

توش فلفل نمیزنم ک داخل ماهیتابه ک چند تا شامی انداختم فلفل هم دوتا سالمشو میندازم