2777
2789
عنوان

طرح تشویقی بیمارستان تندیس جردن

14067 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها من الان تو استوری پیج بیمارستان تندیس دیدم برای زایمان طبیعی طرح تشویقی گذاشته تا بهمن ماه 2.5میلیون میگیرن خیلی خوبه اگه کسی به تاریخ زایمانش میخوره

فقط چیزی ک منو دودل کرد اگه به قصد طبیعی بری ولی خدای نکرده اورژانسی سزارین شی چی

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

نه این طرح برای امتیاز خودشونه چون جدیدا وزارت بهداشت امتیاز میده ب بیمارستانایی ک طبیعیشون زیاد باشه ولی من میگم اگه واقعا مجبور به سز شه ی نفر بدجوری دستش میمونه تو حنا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم اگه تکمیلی باشی اینقد بگیرن برا آزاد ها3.5 الی 4 هست.درسته؟

نمیدونم من از دکتر پرسیدم گفتند سزارین 5.5 هست . بیمه تکمیلی ها هم تو سایت بیمارستان هست که با کجاها قرار داد داره  

ما  3 تا   
19 اسنفد ان شاءالله طبق سونو  دکترتون کی هست؟تو تندیس هستش؟

من زایمانم 5 اسفنده میخوام برم پردیس پیش آرزو ناصحی ولی درست و حسابی نمیشناسمش. تو میشناسیش؟ از اینکه کادر بیمارستان خوبن خبر داری . اگه میتونی راهنمایی کن وقت زیادی برای تصمیم گیری ندارم.

من زایمانم 5 اسفنده میخوام برم پردیس پیش آرزو ناصحی ولی درست و حسابی نمیشناسمش. تو میشناسیش؟ از اینک ...

منم راستش احتمال زیاد میرم تندیس

من رو نازنین اریانژاد شک دارم شاید برم پیش اون من طبیعی میخوام 

بیمارستانهای زیادی زایمان انجام میده و خب شناخته شده تره 

چرا ناصحی حالا؟سزارین میخوای؟

منم راستش احتمال زیاد میرم تندیس من رو نازنین اریانژاد شک دارم شاید برم پیش اون من طبیعی میخوام&nbs ...

نه منم طبیعی میخوام یه کلاس یوگای بارداری میرم اونجا بهم ناصحی رو معرفی کردن. انگار اونجا سهام دار هم هست

اریا نزاد هم همین پردیس هست؟

منم راستش احتمال زیاد میرم تندیس من رو نازنین اریانژاد شک دارم شاید برم پیش اون من طبیعی میخوام&nbs ...

بهم گفتن که ناصحی صبور هست و اینا. راستی کسی بهت پردیس رو معرفی کرده؟