2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم درد میکرد دیروز بتا دادم ۲۵۷ بود وباردار بودم ناامید نباس

مبارک باشه عزیزم 

برام دعا کن 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 
واقعا خدارو شکر پس  اما من بیبی زدم صبح رفتم جلسه قران وقتی اومدم دیدم اینشکلی شده  کاذب ...

گلم بی بی چک بعد ۵ دفیقه هیچ صحتی نداره مال منم ماه پیش اینطوری شد ک پری شدم ابشالا شما باردار باسی ۴روز دیگ تکرارش کن

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
انشاالله که لک لانه گزینی، برا اطمینان یکی دیگه دوباره فردا بزن، من خودم با یکی باورم نشد ، یکی زدم ...

اره فردا دوباره میزنم 

خدا کنه مریض نشم ای خدا 

دعا کن برام 

واقعا خدارو شکر پس  اما من بیبی زدم صبح رفتم جلسه قران وقتی اومدم دیدم اینشکلی شده  کاذب ...

از دل درد میگفتم الان سقط میکنم و زیر دلمو سفت میگرفتم.. ولی خداراشکر اتفاقی نیفتاد تا ۳۶ هفته زایمان کردم دخترم عجله داشت

انشاالله حامله ای به برکت همون کلاس قرآنی که رفتی

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
گلم بی بی چک بعد ۵ دفیقه هیچ صحتی نداره مال منم ماه پیش اینطوری شد ک پری شدم ابشالا شما باردار باسی ...

پس منفیه که من لک دیدم   

باشه ممنون

عزیزم😍ان شالله تو دلت نی نی داری

نوشتی لوله چقدر فکر کردم تا فهمیدم منظورت از لوله چیه🤣😂🤦

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
اره فردا دوباره میزنم  خدا کنه مریض نشم ای خدا  دعا کن برام

منم ماه ۴ اقدام باردار شدم.. ۱ماه تموم روزه گرفتم ماه رمضون بود سه روز آخرش فهمیدم باردارم ولی روزه هامو گرفتم صیح بلند شدم بی بی زدم دیدم مثبته بعدش رفتم کلاس قرآن 

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
از دل درد میگفتم الان سقط میکنم و زیر دلمو سفت میگرفتم.. ولی خداراشکر اتفاقی نیفتاد تا ۳۶ هفته زایما ...

ان شاالله ممنون 

با دعاهای شما