mmt مدیر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3197 عنوان بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 58 پست هاله داره بنظرتون ؟؟؟۲۴ قرار بوده بشم نشدم خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 1397/08/27 | 13:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrabaniii عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 9940 پس منفیه که من لک دیدم باشه ممنون شاید لک لانه گزینیه همیشه قبل پری لک داری? میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی
mmt مدیر استارتر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3197 عزیزم😍ان شالله تو دلت نی نی داری نوشتی لوله چقدر فکر کردم تا فهمیدم منظورت از لوله چیه🤣😂🤦 الهی اخه من دوتاسقط و یک خارج رحم داشتم یک لوله برداشتن خدا بهممون رحم کنه خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین
mmt مدیر استارتر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3197 شاید لک لانه گزینیه همیشه قبل پری لک داری? من توی این چند سال همیشه منظم بودم .حتی سقط هم میکردم سر ۲۸ روز میشدم اینبار چهارروز عقب انداختم تا الان لک ندیدم همش سفید بود الان رفتم دستشویی دیدم کلی غصه خوردم خدا بهم رحم کنه من دوست ندارم مریض بشم خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین
mmt مدیر استارتر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3197 هاله داره مبارکه😍😍😍🤗🤗 دعا کن درست باشه فردا دوباره بیبی میزنم ببینم خدا چی میخواد خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین
mehrabaniii عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 9940 من توی این چند سال همیشه منظم بودم .حتی سقط هم میکردم سر ۲۸ روز میشدم اینبار چهارروز عق ... گلم صبر کن انقدر هم استرس نده ب خودت سعی کن استراحت کنی ببین اگر نسدی دوباره تکرارس کن چند روز دیگ میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی
سپیدخانومی عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 847 من توی این چند سال همیشه منظم بودم .حتی سقط هم میکردم سر ۲۸ روز میشدم اینبار چهارروز عق ... انشاالله که سلامتی گلمغصه نخورمنم تنبلی دارم با یه کیست ده میلیالان سه روز عقب انداختمدرد تو قسمت لگنو پاها و کمرو دلم دارماما دوبار تستم منفی بوداما نا امید نمیشم خدایا سلامتی کوچولوهامو فقط از خودت میخوام
mmt مدیر استارتر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3197 گلم صبر کن انقدر هم استرس نده ب خودت سعی کن استراحت کنی ببین اگر نسدی دوباره تکرارس کن چند روز دیگ من خیلی بدم زود استرس میگیرم تورو خدا دعا کنین ناامید نشم چشم سه شنبه بیبی میزارم بعد میرم ازمایش میدم ان شاالله خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین
mmt مدیر استارتر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3197 انشاالله که سلامتی گلم غصه نخور منم تنبلی دارم با یه کیست ده میلی الان سه روز عقب انداختم درد تو ... دعا کن برام خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین
mehrabaniii عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 9940 من خیلی بدم زود استرس میگیرم تورو خدا دعا کنین ناامید نشم چشم سه شنبه بیبی میزارم بعد ... چشم حتما ایشالا بارداری میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی
نیلاااااا عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 3117 دعا کن درست باشه فردا دوباره بیبی میزنم ببینم خدا چی میخواد درسته مطمعن باش دیگه خودتو برای نگرانیای بارداری اماده کن😋
mmt مدیر استارتر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3197 درسته مطمعن باش دیگه خودتو برای نگرانیای بارداری اماده کن😋 وایییییی یعنی میشه منم مامان بشم ای خدا من برای همه منتظرا همیشه دعا کردم و میکنم خدا یه نگاهی به هممون بندازی کافیه خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین
سپیدخانومی عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 847 دعا کن برام همچنین خدایا سلامتی کوچولوهامو فقط از خودت میخوام
mmt مدیر استارتر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3197 پری شدم خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین