راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم یکبار زنگ زدم گفتم اقا چرا اب قطعه کی میاد بعد گفت تا پنج شش ساعت دیگه میاد . بعد گفتم وااای اقا من بجه کوچیک دارم جرا اخه از قبل خبر نمیدین که اب برداریم . گف ببخشید شمارتونو نداشتیم
شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
یکی از اقوام بچه ش ب دنیا اومده بودزنگ زدم تبریک بگم تا گفت الو منم احوالپرسی گرم و..بعدش گفت خاله من مامانم نیستم فلانی م (پسرش)صداش خیلی شبیه مامانش بود😐بهد گفتم گوشیو بده مامانت گفت داره با دایی حرف میزنه بعد یهو صدای مامانش اومد احوالپرسی کرد منم احوالپرسی گرم و..یهو پسره دوباره گفت خاله با شما ک حرف نمیزنه با زن دایی م داره حرف میزنه تو افق محو شدم شوهرمم کنارم بود ترکید از خنده 😑😑
همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌