خانمتنها مدیر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 عنوان ی سوال | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 38 پست سیصدتومن بزاری بانک سود میدن اگه بدن چقدره سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین 1397/08/27 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazilaaaa عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 4308 همه بانکا یا یه بانک خاصی شما میگید؟ فکر میکنم همه بانکا اینجوری هستن باز بپرسید از بانکتون
پانیذ25 عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 5495 خوشبحالت منم این پول طلا هام هست اما دیگه شوهرم خرجم میکشه هرچی بخوام لباس خوردنی دکتر راستی عزیزم میتونی بگی کارت یارانه بده به من یا حداقل یارانه خودتو بهت بده خدایا شکرت
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 ای داد بیداد عزیزم 😔 انشالله خدا ب فریادت برسه دخترا هواتو ندارن ؟ هنوز کوچیکن یکی شش ماهه یکی چهارساله سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 منم این پول طلا هام هست اما دیگه شوهرم خرجم میکشه هرچی بخوام لباس خوردنی دکتر راستی عزیزم میت ... ای خواهرجان نمیده هزاربار گفتم تازه بعضی وقتا بهم میگه هزارتومن بده دوتومن بده هرچی میگم ندارم باور نمیکنه بقران چندماه هیچی بهم نداده سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 چ نامرده شوهرت خیلی من پول نمیخوام فقط بهم فحش زشت نده پول و هیچی ازش نمیخوام سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 میتونی بری دادخاست نفقه کنی ای خواهرجان باید حامی داشته باشی چون بعددرخواست دیگه تواین خونه مطمعنم جاندارم سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 خب تو هم زنشی باید خرجتو بده اگه اینجوریه تو هم نیازش برطرف نکن این به اون در داره براخودش جای من زیاد نمیاد ماشالله زنو مرد ازخدابیخبر زیاده مخصوصاتومشهد ک پر از زنای همه مدلن سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین