هانیییییی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1194 عنوان دمای بدن😖 138 بازدید | 5 پست چند روزه دمای بدنم هرازگاهی بالا میره وواقعا گرمم میشه تو این سرما...بنظرتون از چی میتونه باشه؟؟30 آبان هم موعدمه یعنی بخاطر پریوده؟؟؟ 💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹 1397/08/27 | 10:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دایانا79 عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 931 شاید جایی از بدنت عفونت داره وگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم🌸
هانیییییی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1194 شاید جایی از بدنت عفونت داره از کجا بفهمم عفونت دارم یانه؟؟چوم چکاپ دادم آزمایش دادم سونو رفتم 💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹
دایانا79 عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 931 از کجا بفهمم عفونت دارم یانه؟؟ چوم چکاپ دادم آزمایش دادم سونو رفتم سوزش ادرار تکرر ادرار گرمای بی مورد «که مثلا یهویی بدنت گرم میشه حالا که چکاپ کامل کردی نگران نباش هرچی باشه توی جواب ازمایشت هست وگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم🌸
هانیییییی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1194 شاید باردارشده باشی علایمش نشون میده آخه علائمم چندان ندارمگاهی اشتهام زیاده گاهی کمکمرم یه چند ثانیه دردمیکنه و ول میکنه هروز هم یبار(ببخشیدا)ترشح سفید بی بو دارمیکمم حالت خستگی وضعف که از چهرم معلوم میشهولی بعضیا میگن شاید از اقدامت باشهویا نزدیک پریودته اینجور میشینمیدونم که🙁 💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹