2777
2789
عنوان

**کمک** معده درد شدید

3413 بازدید | 20 پست

چند روزه دارم دیوونه میشم از معده درد و حالت تهوع..به هر کی هم میگم ،میگه حامله ایی مبارکه...اَه خسته شدم...دکترم رفتم سِرم و آمپول زدم.قرصم داد هیچ ب هیچ فقط  تهوع رفع شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی اب پز کن کبابی بکن یعنی داخل آب نمک بخور ببین من به حدی درد داشتم و لاغر شده بودم که فکر میکردن مریضی بد دارم دور از همه باشه و مبتلایان شفا عاجل بده خدا ولی یک دکتر عزیزی با این نسخه ها درمانم کرد و معلوم شد از اعصابه

بی بی چک زدم منفیه...

پس خود معده مشکل داره

در حال حاضر ی رانیتیدین تزریق کن اگه نمیدونی قرصشو بخور

و صبح ناشتا آمپورازل بخور

البته اینا درمان اولیه هستش

باید بری متخصص گوارش اگه لازم بشه آندوسکوپی بشی

سیب زمینی اب پز کن کبابی بکن یعنی داخل آب نمک بخور ببین من به حدی درد داشتم و لاغر شده بودم که فکر م ...

منم دارم دیوونه میشم ی هفتس افتادم تو خونه...

ممنون .امتحان میکنم

پس خود معده مشکل داره در حال حاضر ی رانیتیدین تزریق کن اگه نمیدونی قرصشو بخور و صبح ناشتا آمپورازل ...

رانیتیدین دیشب زدم...قرصم داده خوردم....فقط تهوع ندارم خوب شده...معده درد دارم باز هرچی میخورم درد میگیره...

رانیتیدین دیشب زدم...قرصم داده خوردم....فقط تهوع ندارم خوب شده...معده درد دارم باز هرچی میخورم درد م ...

تحمل کن فردا برو دکتر حتما باید آندوسکوپی بشی

التهاب داری 

چون شوهر خودم چند سال که معده درد داره

من ۲۰ ساله معده درد دارم 

الان در سن ۳۰ سالگی  به این نتیجه رسیدم که عصاره ریشه شیرین بیان قویترین مسکن معده اس 

سیاهه و خیلی سفته  یه تیکه حل کن تو ابجوش بخور

آنی خوب میکنه 

برای تهوع  هم فقط زنجبیل 

پیج

آندوسکوپی همونیه که لوله میندازن تو معده؟؟

بله ی بیحسی میزنن و بای لوله دوربین میفرستن داخل نعده و ی نمونه هم بر میدارن میدن آزمایشگاه

خلاصه تنها راه تشخیص دقیق معده درد همینه

بله ی بیحسی میزنن و بای لوله دوربین میفرستن داخل نعده و ی نمونه هم بر میدارن میدن آزمایشگاه خلاصه ت ...

وای نگو تو رو خدا ...چقد بده.....دعا کن خوب شم کارم ب اونجا نکشه