2777
2789
عنوان

اسم دخترمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 56095 بازدید | 964 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر منم نزار. اسم ایرانی شیک بزار

چه اشکالی داره .خوب این اسم دوست داره.

منم به سختی باردادار شدم خیلی خیلی سخت .همه گفتن بزار فاطمه ولی من گذاشتم غزل .سلیقه ایه انتخاب لسم

چند روز پیش مامان کوچولویِ ۱۶ ساله هم زایمان کرد زینب گذاشت😊مهم خودتونید!مگه مردم اسم عجیب و غریب میذارن از شما مشورت میگیرن هر کسی صلاح زندگی و تصمیمایِ خودشو بهتر میدونه!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

وا چرا خب نذر کردی دیگه چیش بده اسم زینب اسم به این خوبی

هرچی که دوست داری بذار عشقم

ببین اگه تو نذرت دقیق گفتی زینب که همون زینب بذار اگر گفتی از اسما حضرت زینب بگرد ببین کدوم لقب ویا اسم ایشون قشنگه به نظرتون همونو بذارید

راستی برا ادا کردن نذر باید صیغه نذر حتما خونده شده باشه

میگن هر کی اسمش زینب هست خیلی سختی میکشه ، هر کی هم دور و برم اسمش زینب بوده واقعا درد کشیده هست ، گ ...

اسم تاثیر صد در صد داره. خرافات چیه

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون