2777
2789

اره اشتهاآوره خیلی خوبه

توکه رفتی من دق کردم،دوسه شبم هق هق کردم،اینقده ازعشق خوندم،که همروعاشق کردم،چرامنو ول کردی،چرادل دل کردی،چراغمواحساسو،یهویی باطل کردی..مهدی احمدوند..

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یعنی چی ...  سنبل الطیب عربی؟

نه عزیزم عرب نیستم

اسم یه دمنوشه

همینجا خوندم باعث بلوغ زودرس میشه

دکتر به پسرم داده بود

یه مدت دادم خورد اما بعدش ندادم دیگه

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
زینک سولفات 22ماهشه

ممنون عزیزم.من بچم موقعی نه ماهش بود،زینکوویت ،بی داد دکترش.الان دلم میخواد باز بدم.چون اون موقع واقعا نتیجه دیدم.ولی من  مرتب نمیدادم.یه روز درمیان شایدم بیشتر.الان پانزده ماهشه.نمیدونم بازم همون رو بگیرم یاالان که بزرگ شده یه مارک دیگه.یا جا دکترش ببرم نمیدونم

من کاربری قدیمی ام....😘😍
بلوغ زودرس و رسوب در کلیه عوارضشه برای همین طولانی مدت نده همون دوره کوتاه که دکتر گفته بده

دوسم دارم دخترم توپول بشه نمییییشه...حرف هم نمیزنه شنیدم تخم بلدرچین و کبوتر خووووبه

با افتخارهم سیدم هم عربم😗
ممنون عزیزم.من بچم موقعی نه ماهش بود،زینکوویت ،بی داد دکترش.الان دلم میخواد باز بدم.چون اون موقع واق ...

ببر دکتر خودش میدونه چی براش تجویز کنه 

با افتخارهم سیدم هم عربم😗
دوسم دارم دخترم توپول بشه نمییییشه...حرف هم نمیزنه شنیدم تخم بلدرچین و کبوتر خووووبه

توپولی خوب نیست مریض نکن بچه رو 

رو نمودار باشه کافیه

کلمه که میگه اگه نمیگه گفتاردرمانی کن تخم کبوتر و اینا به حرف زدن ربطی نداره خرافاته

❤❤❤❤❤❤❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز