2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 23 پست
خواهش میکنم... راستش من18سالم بود که ازدواج کردم خیلی زیااااااد هم همدیگر و دوس داشتیم زبونزد بودیم ...

عزیزم بمیرم برات 😭😭 سر خواهر خودم اومده خیانت خیلی سخته .

خب الان چرا دوباره نمیری زندگی جدید شروع کنی مردا همه مث هم نیستن شوهر سابقت لیاقت تورو نداشته

عزیزم بمیرم برات 😭😭 سر خواهر خودم اومده خیانت خیلی سخته . خب الان چرا دوباره نمیری زندگی جدید شرو ...

خیلیییی بیزارم از مردااااا خیلی زیاد واقعا نمیتونم دیگه اعتماد کنم ناخواسته با نفرت ب همه شون نگاه میکنم...

آزار دهنده س فکر اینکه 1زن با وجود داشتن شوهر چنین کاری کنه و 1مرد با ناموس مردم رابطه جنسی داشته باشه قبلاً ها 1حلقه توانگشت میدیدن اون میشد حریم و حصار خیلی باید ناپاک باشی رابطه بگیری با زن شوهر دار برای آروم کردن بچه ی طرف هم عروسک های منو داده بودن دسش همش جابجا شده بود 1مقدارهم از لوازم آرایشی م رو برده بود باخودش...

میشه برای حاجت روایی وعاقبت بخیریم1 دونه صلوات هدیه کنی ب روح بزرگوار رسول الله 🙏💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیییی بیزارم از مردااااا خیلی زیاد واقعا نمیتونم دیگه اعتماد کنم ناخواسته با نفرت ب همه شون نگاه م ...

عزیزم .حق داری بخدا ولی مگ چند سالته ک همیشه تنها بمونی تو دل شکسته ای خدا زندگیتو نمیزاره دیگ خراب بشه مردا همه بد نیستن دیدتو یه خورده تغییر بده ک خودتم کمتر ازار ببینی ان شاالا ک یه مرد خوب شریف مهربون سرراهت قرار میگیره

عزیزم .حق داری بخدا ولی مگ چند سالته ک همیشه تنها بمونی تو دل شکسته ای خدا زندگیتو نمیزاره دیگ خراب ...

ممنونم دوست عزیز 💞💞💞

توکل بخدا هرچی خیره همون پیش بیاد برای همه مون...

میشه برای حاجت روایی وعاقبت بخیریم1 دونه صلوات هدیه کنی ب روح بزرگوار رسول الله 🙏💞

سلام عزیزم.شما دیشب تو تاپیک کاربر فراموش که درباره حجابش بود منو لایک کردید.تا اخر نبودم میخاستم ازتون بپرسم چرا تاپیک ترکید؟اخرش چی شد؟

تیکر تولد یک سالگی دختزمه.بازم ترکید😁کاربری سوممه
سلام عزیزم.شما دیشب تو تاپیک کاربر فراموش که درباره حجابش بود منو لایک کردید.تا اخر نبودم میخاستم از ...

سلام عزیزم گویا ساخته ی ذهنش بوده خودش ب خودش پیام می‌داده و اسکرین ِ ساخته گی میزاشت عقاید ش قشنگ بود همین طور نظر اکثریت دوستان قشنگ بود ولی میشد حدس زد داستانش ساخته کیست با وجود داشتن 1بچه ۱هووو سهیل گفته باید بی حجاب بشی🤪🤪