2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 23 پست
خواهش میکنم... راستش من18سالم بود که ازدواج کردم خیلی زیااااااد هم همدیگر و دوس داشتیم زبونزد بودیم ...

عزیزم بمیرم برات 😭😭 سر خواهر خودم اومده خیانت خیلی سخته .

خب الان چرا دوباره نمیری زندگی جدید شروع کنی مردا همه مث هم نیستن شوهر سابقت لیاقت تورو نداشته

عزیزم بمیرم برات 😭😭 سر خواهر خودم اومده خیانت خیلی سخته . خب الان چرا دوباره نمیری زندگی جدید شرو ...

خیلیییی بیزارم از مردااااا خیلی زیاد واقعا نمیتونم دیگه اعتماد کنم ناخواسته با نفرت ب همه شون نگاه میکنم...

آزار دهنده س فکر اینکه 1زن با وجود داشتن شوهر چنین کاری کنه و 1مرد با ناموس مردم رابطه جنسی داشته باشه قبلاً ها 1حلقه توانگشت میدیدن اون میشد حریم و حصار خیلی باید ناپاک باشی رابطه بگیری با زن شوهر دار برای آروم کردن بچه ی طرف هم عروسک های منو داده بودن دسش همش جابجا شده بود 1مقدارهم از لوازم آرایشی م رو برده بود باخودش...

میشه برای حاجت روایی وعاقبت بخیریم1 دونه صلوات هدیه کنی ب روح بزرگوار رسول الله 🙏💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیییی بیزارم از مردااااا خیلی زیاد واقعا نمیتونم دیگه اعتماد کنم ناخواسته با نفرت ب همه شون نگاه م ...

عزیزم .حق داری بخدا ولی مگ چند سالته ک همیشه تنها بمونی تو دل شکسته ای خدا زندگیتو نمیزاره دیگ خراب بشه مردا همه بد نیستن دیدتو یه خورده تغییر بده ک خودتم کمتر ازار ببینی ان شاالا ک یه مرد خوب شریف مهربون سرراهت قرار میگیره

عزیزم .حق داری بخدا ولی مگ چند سالته ک همیشه تنها بمونی تو دل شکسته ای خدا زندگیتو نمیزاره دیگ خراب ...

ممنونم دوست عزیز 💞💞💞

توکل بخدا هرچی خیره همون پیش بیاد برای همه مون...

میشه برای حاجت روایی وعاقبت بخیریم1 دونه صلوات هدیه کنی ب روح بزرگوار رسول الله 🙏💞

سلام عزیزم.شما دیشب تو تاپیک کاربر فراموش که درباره حجابش بود منو لایک کردید.تا اخر نبودم میخاستم ازتون بپرسم چرا تاپیک ترکید؟اخرش چی شد؟

تیکر تولد یک سالگی دختزمه.بازم ترکید😁کاربری سوممه
سلام عزیزم.شما دیشب تو تاپیک کاربر فراموش که درباره حجابش بود منو لایک کردید.تا اخر نبودم میخاستم از ...

سلام عزیزم گویا ساخته ی ذهنش بوده خودش ب خودش پیام می‌داده و اسکرین ِ ساخته گی میزاشت عقاید ش قشنگ بود همین طور نظر اکثریت دوستان قشنگ بود ولی میشد حدس زد داستانش ساخته کیست با وجود داشتن 1بچه ۱هووو سهیل گفته باید بی حجاب بشی🤪🤪