2777
2789
عنوان

خیانت

568 بازدید | 23 پست

سلام دوستان شب همگی بخیر

کی بهش خیانت شده تاحالا؟

چیکار کردید وقتی متوجه شدید؟

میشه برای حاجت روایی وعاقبت بخیریم1 دونه صلوات هدیه کنی ب روح بزرگوار رسول الله 🙏💞
من بهم خیانت نشده ولی احتمالا روانی بشم و تلفات بده داستانم

دور از جون خداروشکر ان شالله ک پیش نیاد برات...

میشه برای حاجت روایی وعاقبت بخیریم1 دونه صلوات هدیه کنی ب روح بزرگوار رسول الله 🙏💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خودم ازبدترین نوعش اتفاق افتاد آخه

با اینکه قضیه برمیگرده ب7سال پیش ولی روز نیست ک با خودم مرورش نکنم متاسفانه تحت هیچ شرایطی از ذهنم پاک نمیشه با اینکه جداشدم ب همین دلیل 😔😔😔

خداروشکر برای من اتفاق نیفتاده ولی اگه بشه مهرمو میگیرم و طلاق اگه نده منم خیانت میکنم

دورباشه ازتون💕💕💕

برای خودم ازبدترین نوعش اتفاق افتاد آخه با اینکه قضیه برمیگرده ب7سال پیش ولی روز نیست ک با خودم مرو ...

اگ ممکنه واست درموردش بگو شاید سبک شی .

حق داری بخدا اعتماد زن یه بار از بین میره تو دیگ ادم سابق نمیشی 

خدا از مرد و زن خائن نگذره 😭😭

متاسفم میشه بگی چیکار کردی؟؟

سه هفته پیش متوجه شدم شوهرم قصد داشته با یه دختری تو تل حرفای مثبت ۱۸ بزنه ولی دختره بلاکش کرده خداروشکر .

شاید عملی خیانت نکرده ولی داغونم کرد به طلاق فکر میکردم التماسای خودشو معذرت خواهی خانوادش و وابستگی و عشق خودم بهش باعث شد از فکر طلاق بیام بیرون ... ارامش ندارم فکرم همش درگیره دو هفته دیگه هم عروسیمه 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
سه هفته پیش متوجه شدم شوهرم قصد داشته با یه دختری تو تل حرفای مثبت ۱۸ بزنه ولی دختره بلاکش کرده خدار ...

عزیزمممم💞💞💞

کاش ازش تعهد میگرفتی یا اینکه حسابی تهدیدمیکردی و میترسوندیش...

ان شالله ک خیره و دیگه تکرار نکنه 

خوشبخت بشی ان شالله 💖💖💖

یه سال پیش شوهرم توی تل با یه زنه چت میکرد همشم حرفای احساسی بود،یه سال گذشته ولی از ذهنم پاک نشده روزی نبوده تواین یه سال ک ب این کارش فکرنکنمو غصه نخورم،دیگ هم ن احساسی بهش دارم ن اعتمادی فقط بخاطر بچم باهاش زندگی میکنم

اگ ممکنه واست درموردش بگو شاید سبک شی . حق داری بخدا اعتماد زن یه بار از بین میره تو دیگ ادم سابق ن ...

خواهش میکنم...

راستش من18سالم بود که ازدواج کردم خیلی زیااااااد هم همدیگر و دوس داشتیم زبونزد بودیم1جورایی

۲سال بعداز ازدواجم لباس .....  زنونه پیدا کردم کلی گریه زاری قهر دعوا راه انداختم اول بهم گفت داری تهمت میزنی این بره خودته حتما بعد هم گفت باد انداخته بود تو تراس من فک کردم بره اوست اوردمش داخل تازه ازدواج کرده بودم وابسته بودم نمیشد1هوو دل بکنم ب ناچار گولش رو خوردم ولی همیشه دل چرکین بودم اون فکر گولم زد اما من فقط گذشت کردم بخاطر هر2مون ک کاش نکرده بودم چند سال از اون قضیه گذشت متوجه رفتارهای آزار دهنده شدم باز حالا این وسط ب قدری هم ب من محبت میکرد و برام کادو می‌خرید ک باورتون نمیشه هرکس هم جای من بود قسم های دروغینش رو باور میکرد خیلی سعی کردم مچش رو بگیرم و بالاخره موفق شدم بعداز چندسال جالب اینجا بود که این همون زنی بود ک لباسش رو از خونه م پیدا کردم 💔و درد اینجا بود ک هم شوهر داشت همو بچه داشت😔و جالب ترش اینجا بود ک ب من می‌گفت شوهرت خیلی تورو دوست داره منم خیلی شوهرتو دوس دارم یا جدا شو با قبول کن 3تایی باهم زندگی کنیم😔البته منظورش این بود من رضایت بدم اون از شوهرش جدا میشه و باشوهر من ازدواج کنه...

اینا ک گفتم 1ذره از بلاهایی بود ک من کشیدم ولی همین خانوم باعث جدایی مون شد 1مدت بعد هم گم و گور شد من حق طلاق داشتم و خودم جدا شدم....

یه سال پیش شوهرم توی تل با یه زنه چت میکرد همشم حرفای احساسی بود،یه سال گذشته ولی از ذهنم پاک نشده ر ...

خدا نگذره ازشون😔😔