2777
2789
عنوان

بارداری

137 بازدید | 23 پست

سلااااااام بیاید از احوالات اوایل بارداریتون بگید 

من در هفته ۶ هستم درد زیر دل دارم ولی همیشه نیست میگیره ول میکنه کمر درد هم وقتی کار میکنم دارم از حالت تهووع هم ک نگم براتون از شیرینیجات هم حالم بهم میخوره 🤰🏻🤦🏻‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام خانوما  

6ماهه اقدامم و این ماهم اقدام داشتم  

من 5روز دیگه موعدمه یعنی 1اذر ماه و از یک هفته پیش ترشحات سفید و غلیظ و کشدار دارم تا به الان که یکم کمتر شده... کمر دردگذری هم دارم و زیر دلمم 1روز درد میکردو قطع شد...همش احساس گرسنگی میکنم اما وقتی میخوام چیزی بخورم میل ندارم...همشم حس خستگی و خوابالودگی دارم و از خواب سیر نمیشم...

از دو روز پیش صبح ها حالت تهوع دارم به حدی که دیروز اذان صبح از شدت تهوع از خواب بیدار شدم ولی امروز یکم کمتر شد...

ولی به جاش از وقتی که امروز از خواب پاشدم لگنم به طرز وحشتناکی در میکنه هم چپ و هم راست که بیشتر سمت راسته و موقعی که دراز کشیدم و میخوام جابه جا بشم بیشتر درد میگیره و به کشاله رانمم سرایت کرده...

به نظرتون باردارم...؟

زوده بی بی بزنم یا چی...؟

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹
سلام خانوما     6ماهه اقدامم و این ماهم اقدام داشتم     من 5روز دیگه موعدمه یع ...

عزیزم من چند ماه اقدام میکردم و هر ماه کلی علایم داشتم ک میگفتم ۱۰۰٪ باردارم ولی اون ماهی ک اصلا علایم نداشتم (ب جز درد در سینه) باردار بودم من بی بی چکم یک هفته قبل از موعد پری مثبت شد و آز خونم ۴ روز قبل پری ۵۰۰شد بعضیا زود جواب میده بعضیا باید حتما از موعد پری بگذره بستگی داره ک لقاح کی انجام شده باشه

مبارکه خانوووووم خیلی حس خاص و شیرینیه🤰🏻🤰🏻❤️❤️🤩🤩

ممنونممم درسته خیلی شیرینه انقدر این حس خواستنیه ک هیچ وقت تاحالا یچیزیو انقدر نخواستم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
عزیزم من چند ماه اقدام میکردم و هر ماه کلی علایم داشتم ک میگفتم ۱۰۰٪ باردارم ولی اون ماهی ک اصلا علا ...

نمیدونم والا.... دقیقا حالا میزارم پری بگذره بعدش بی  بی میزارم... البته الان یکی گذاشتم 4روز به پری مونده هیچ خطی نیومد.... ولی حس میکنم دوتا خطه تی و سی هاله داره

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹