من در هفته ۶ هستم درد زیر دل دارم ولی همیشه نیست میگیره ول میکنه کمر درد هم وقتی کار میکنم دارم از حالت تهووع هم ک نگم براتون از شیرینیجات هم حالم بهم میخوره 🤰🏻🤦🏻♀️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میشه ی توضیح مختصر بدین که قبل و بعد ای یو ای چه کارایی کردین چه کارایی نکردین ؟از تجربه هات بگو ممن ...
قبلش ک کار خاصی نکردم فقط قرص و آمپول مصرف کردم بعدش تا ۲.۳ روز استراحت نسبی داشتم و کارامو میکردم فقط خیلی ورجه وورجه نمیکردم کارامو آروم انجام میدادم
علایمم تپش قلب و نفس تنگی درد سینه درد زیر دل مثل حالت پری
میشه ی توضیحی بدی واسم چه چیزایی خوبه بخوریم چه چیزایی نخوریم چه کارایی کردی و چه کارایی نکنیم منم ی ...
برای آی یو آی؟
نیازی ب برنامه غذایی نیست اصلا چیز خاصی نیست ک فک کنی عجیب باشه صب میری کاراتو میکنی عصر برمیگردی بعدش زیاد گرمیجات نخور باعث میشه نطقه نگیره ولی قبلش هم خودت هم همسرت تامیتونید گرمیجات بخورید ب همسرت شیر موز بده گردو عسل سیاه دانه ولی قبل آی یو آی بعدش اینا باعث سقط جنین میشه چون خیلی گرمه