2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 23 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه ی توضیح مختصر بدین که قبل و بعد ای یو ای چه کارایی کردین چه کارایی نکردین ؟از تجربه هات بگو ممن ...

قبلش ک کار خاصی نکردم فقط قرص و آمپول مصرف کردم بعدش تا ۲.۳ روز استراحت نسبی داشتم و کارامو میکردم فقط خیلی ورجه وورجه نمیکردم کارامو آروم انجام میدادم

علایمم تپش قلب و نفس تنگی درد سینه درد زیر دل مثل حالت پری

میشه ی توضیحی بدی واسم چه چیزایی خوبه بخوریم چه چیزایی نخوریم چه کارایی کردی و چه کارایی نکنیم منم ی ...

برای آی یو آی؟

نیازی ب برنامه غذایی نیست اصلا چیز خاصی نیست ک فک کنی عجیب باشه صب میری کاراتو میکنی عصر برمیگردی بعدش زیاد گرمیجات نخور باعث میشه نطقه نگیره ولی قبلش هم خودت هم همسرت تامیتونید گرمیجات بخورید ب همسرت شیر موز بده گردو عسل سیاه دانه ولی قبل آی یو آی بعدش اینا باعث سقط جنین میشه چون خیلی گرمه

قبلش ک کار خاصی نکردم فقط قرص و آمپول مصرف کردم بعدش تا ۲.۳ روز استراحت نسبی داشتم و کارامو میکردم ف ...

غذا چی خوردی ؟چه چیزایی خوبه بخوریم که موفق امیز باشه و ضرر نداشته باشه

برای آی یو آی؟ نیازی ب برنامه غذایی نیست اصلا چیز خاصی نیست ک فک کنی عجیب باشه صب میری کاراتو میکنی ...

الان داریم گرمی میخوریم فقط .کلسیم رو هم دکترم گفت نخور تا سه ماه نمیخورم .اخه میخوام تعیین جنسیت کنم .بعدش چه چیزایی خوردین شما ؟

الان داریم گرمی میخوریم فقط .کلسیم رو هم دکترم گفت نخور تا سه ماه نمیخورم .اخه میخوام تعیین جنسیت کن ...

تعیین جنسیت شانس موفقیت در آی یو آی رو خیلی کاهش میده ب نظرم انجام نده هر چی خدا بده خوبه من از اون موقع تا الان ک ماه دوم هستم گوشت کبابی خیلی میخورم 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792